Eveniment de suflet în micuțul oraș Târgu Bujor

Eveniment de suflet în micuțul oraș Târgu Bujor
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Vineri, 19 aprilie 2024, a avut loc un eveniment de suflet în micuțul oraș Târgu Bujor. Actorii teatrului "Fani Tardini" din Galați au pus în scenă, la Casa de Cultură "Mihai Eminescu", o poveste plină de tâlc, scrisă de Ion Creangă, "Soacra cu trei nurori".
 
Evenimentul cultural a putut fi posibil datorită unei inimoase bujorence, omul care își dorește tot ce-i mai bun pentru comunitatea din care face parte, Andra Bălan (Costache).
Andra este omul care aduce culoare și veselie, care crede cu toată convingerea că trebuie hrănit mai ales sufletul omului cu frumusețe, cultură, culoare.
Și pentru că uneori e greu să parcurgi drumul de la Târgu Bujor la Galați pentru un eveniment cultural, a adus teatrul de la Galați la Târgu Bujor.
O sală arhiplină, cu peste 350 de bujoreni, care pentru câteva ore au uitat de griji și și-au bucurat sufletele și inimile în sala de spectacol.
"Îmi doresc tot ce e mai bun și mai frumos pentru bujorenii mei! Îmi doresc să trăiască într-o comunitate dinamică, unde evenimentele culturale să devină o obișnuință, unde tinerii să se poată dezvolta, îmi doresc să facem din Târgu Bujor un oraș cu adevărat european! Îmi doresc să construiesc drumuri de întors acasă", a declarat liberala Andra Bălan.
Andra Bălan (Costache), președintele PNL - Târgu Bujor, fost subprefect al județului Galați, s-a întors în orașul unde s-a născut și a crescut - Târgu Bujor, tocmai pentru a face tot posibilul să schimbe direcția în care merg lucrurile acolo, pentru că, din păcate, localitatea stă pe loc de foarte mulți ani și nu se mai dezvoltă.
 
(P)
Citit 1396 ori Ultima modificare Luni, 29 Aprilie 2024 12:19

Mai multe din această categorie: