Un specialist al Agenţiei Spaţiale Române conferenţiază la CNVA

Un specialist al Agenţiei Spaţiale Române conferenţiază la CNVA
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

La Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri" continuă întâlnirile alecsandrine, organizate sub genericul "Interferenţe culturale". De această dată, aşa cum aflăm de la organizator, profesorul Ion Cioroiu, invitat special este un absolvent al instituţiei de învăţământ, cercetătorul ştiinţific dr. Florin Mingireanu, de la Agenţială Spaţială Română, unde a ales să-şi desfăşoare activitatea, întorcându-se din Statele Unite ale Americii, după ce primise un post la NASA, la care a renunţat pentru a reveni acasă. 

"Orice om este patriot într-o oarecare măsură, depinzând de culorile steagului sub care s-a născut, dar pragmatic din punct de vedere că am simţit că se poate face treabă aici şi că există o cale de dezvoltare, în domeniul aerospaţial", declara, într-o întâlnire anterioară cu liceeni gălăţeni, dr. Florin Mingireanu. 

Întâlnirea de vineri, 17 mai, va avea loc în Amfiteatrul "Ion Tohăneanu" al CNVA, începând cu ora 11,30. 

pnl3
Citit 897 ori Ultima modificare Joi, 16 Mai 2024 17:01

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro