UPDATE. Galaţiului i se pregăteşte cel mai mare festival de artă stradală (PROGRAM)

UPDATE. Galaţiului i se pregăteşte cel mai mare festival de artă stradală (PROGRAM)
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

Un show aviatic oferit de Aeroclubul României și o spectaculoasă paradă vor deschide, în după-amiaza de vineri, 31 mai 2024, un eveniment de excepție pentru orașul nostru - „Galați Street Fest”.

Așa cum v-am anunțat, Galaţiului i se pregăteşte cel mai mare festival de artă stradală! Timp de trei zile, vom avea parte de o sărbătoare a culorii și a bucuriei împletită cu muzică live, show-uri pe diferite teme și, bineînțeles, artă stradală.

După cum a anunțat și Primăria Galați, șapte puncte din centrul orașului vor vibra de culoare, muzică și energie pozitivă: Mazepa 1, Mazepa 2, Potcoava de Aur, Hotel Ibis, Hotel Mercur, Winmarkt, Parcul Eminescu și Faleza Superioară a Dunării.

Pe 31 mai, de la ora 17,00, show-ul aviatic oferit de Aeroclubul României va putea fi urmărit de pe Faleza Dunării. Apoi străzile Galațiului se vor transforma în galerii de artă cu spectacole inedite: parade, teatru de stradă, trubaduri, mimi, personaje mitice, fachiri și multe alte surprize.

Printre artiștii care vor face show la „Galați Street Fest” se află Wilmark și al său Entertainment Show, magicianul Robert Tudor și trupa Damian Drăghici & Brothers.


Paradă cu 150 de artişti, show aviatic oferit de Aeroclubul României, concerte şi spectacole live de jazz, blues, muzică instrumentală şi ambientală, videoproiecţii pe o mască uriaşă, videomapping şi câte şi mai câte se anunţă la Galaţi, în perioada 31 mai – 2 iunie 2024. „Galaţi StreetFest – Explorând Arta în Stradă” promite să fie un eveniment colorat şi vesel – cel mai mare festival e artă stradală organizat vreodată în oraşul nostru.

Evenimentul despre care cotidianul „Viaţa liberă” a scris în 25 aprilie 2024, în articolul „Show aviatic, paradă stradală şi spectacole, la "Galaţi StreetFest 2024"” - festival pentru a cărui organizare Primăria Galaţi a pus la bătaie un contract de 920.000 de lei fără TVA - este deja promovat pe reţelele de socializare.

Potrivit organizatorilor, din 31 mai şi până pe 2 iunie, mai multe zone din oraş vor găzdui evenimentul: Mazepa 1 şi 2, Potcoava de Aur, Parcul Eminescu, Faleza Dunării, dar şi Winmarkt, Hotelurile Ibis şi Mercur.

În Galaţi ar urma să descindă: TheSky Dance Iaşi - acrobați, personaje pe catalige, marionete uriașe, percuţioniştii de la Barbarossa Samba Group, celebrul Wilmark şi dansatoarele lui, Teatrul „Scena” din Târgu Mureş cu spectacole impresionante de animație cu foc, cavaleri medievali și teatru de stradă, statuile vivante de la „Teatrul Vostru”, dar şi zeci de artiști și muzicanți de artă stradală - Cezar Habeanu, Toni Varuti, Lorenzo Heel și mulți alții. Se anunţă un super show de magie cu Magicianul Robert Tudor, dar şi o lansare de lampioane pentru toţi doritorii.

Vom reveni cu amănunte!

Citit 9978 ori Ultima modificare Vineri, 24 Mai 2024 16:55

3 comentarii

  • postat de marr
    Miercuri, 22 Mai 2024 13:30
    86.124.203.***
    Hai cu VideoMapping-ul , sunt curios sa vad ce poate Imaginatia Creativa .
    E bun tot ansamblul de activitati anuntate .
    8
    7
  • postat de mirel
    Miercuri, 22 Mai 2024 10:50
    46.97.20.***
    Paine si circ
    Expresia legata de gradul de degradare accentuată a poporului roman , careajunsese să se mulţumească doar cu spectacole de circ, la sfârşitul cărora primeahranăoferităcâtsătrăiască, fără să aibă vreun interes în treburile statului.
    8
    32
  • postat de Fara circ
    Miercuri, 22 Mai 2024 10:10
    5.13.128.***
    Se vede de la distanta circul cu bani contribuabilor inainre de alegeri.,iar daca nu deschizi ochii deschizi punga
    7
    36

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro