Şase incendii în acest sfârşit de săptămână

Şase incendii în acest sfârşit de săptămână
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru pompieri n-a prea fost weekend. De vineri, la orele prânzului şi până în sâmbătă noaptea, la ora 1.00, focul a izbucnit în şase locuri diferite. Detalii ne-a oferit purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, căpitanul Eugen Chiriţă.

Maşină de spălat în flăcări

"Vineri, la ora 12.48, am intervenit la blocul B4A unde o maşină de spălat dintr-un apartament luase foc. Echipamentul electrocasnic a ars în proporţie de 80 la sută, iar incediul a fost lichidat la ora 13.05”, a declarat căpitanul Eugen Chiriţă.

5.000 de metri pătraţi de scrum

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU, „vineri la ora 15.37 a izbucnit un incendiu de vegetaţie la Şerbăneşti (comuna Lieşti). A ars vegetaţia de pe o suprafaţă de 5.000 de metri pătraţi. Pompierii au intervenit cu două autospeciale,  iar incendiul a fost lichidat la ora 16.45”.

Coşurile de fum – pericole iminente

„Sâmbătă, la Pechea, în locuinţa lui G.I., din pricina unui coş de fum defect, care corespundea sobei din bucătărie, a izbucnit la ora 10.44 un incendiu în care au ars 20 de metri pătraţi de acoperiş şi 10 baloţi de baie din apropierea gospodăriei. Pompierii au intervenit prompt, astfel că incendiul nu s-a extins la nici una dintre încăperile casei. Focul a fost stins până la ora 12.10. Tot din cauza unui coş de fum a avut loc un incendiu într-o locuinţă din Barcea. Focul a ars 3 metri păraţi de acoperiş, din jurul coşului. S-a intervenit între orele 13.16 şi 13.52”, a mai spus căpitanul Chiriţă.

Foc la Asociaţia Călugărilor

Sâmbătă noaptea, la ora 23.41 a izbucnit un incendiu la o locuinţă de pe strada Bălcescu, care găzduieşte „Asociaţia Călugărilor Romano Catolici. Au ars 10 metri pătraţi de acoperiş, alţi 14 metri degradându-se. A fost afectată de flăcări şi o anexă a locuinţei”, a conchis căpitanul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Citit 1146 ori Ultima modificare Duminică, 06 Noiembrie 2011 21:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.