X

Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, îti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii....

 18:35 Duminica, 19 Aprilie 2015

Vezi care este programul la „Festivalul Scrumbiei”!

Autor:   Anca Melinte
Publicat Vineri, 06 Aprilie 2012 00:00
Voteaza!
(4 voturi)

Distribuie

Trupa „Compact”, alături de artişti locali va concerta, duminică, de Florii, pe Faleza Superioară a Dunării, în restaurantului Pescarul. Potrivit directorului Teatrului Muzical, Teodor Niţă, programul de distracţie la "Festivalul Scrumbiei" începe la 7:00 dimineaţa, cu un concurs de pescuit.

La 10:30 este programat un cros pe traseul Grădina Botanică - Elice, iar de la 12:00 la 15:00 pe Faleza Inferioară, în Foişor Amfiteatru, avem program artistic cu Teatrul „Gulliver”, Fanfara „Danubian Brass Band” şi Ansamblul folcloric „Doina Covurluiului”. Tot de la 12:00, la Biserica „Precista” vor fi împărţite credincioşilor 200 de porţii de ciorbă de peşte, servită tradiţional, în castronaşe şi cu linguri de lemn. Seara se va încheia cu spectacolul în aer liber prezentat de Puiu Adrian Stanciu.

Joi seara, aleşii au votat includerea acţiunilor cultural–artistice dedicate „Festivalul Scrumbiei” în programul manifestărilor Teatrului Muzical pe anul 2012, şi au alocat pentru acest eveniment ajuns la a XI-a ediţie suma de 45.000 de lei de la bugetul local.

3115 afisari  |  Ultima actualizare Joi, 05 Aprilie 2012 23:02

5 comentarii

 • 0
  0
  Link
  Daneil Sâmbătă, 07 Aprilie 2012 15:33 postat de Daneil

  nu mi se pare nimic interesant in tot programul ar putea sa vina si ei cu alte propuneri ceva nou in afara de teatru concerte si concurs de pescuit activitati in mare pentru oameni in varsta si mai putin pentru tineret

 • 0
  0
  Link
  Mioara Sâmbătă, 07 Aprilie 2012 11:31 postat de Mioara

  Haideti ca sinteti circotasi...cum altii au festivalul berii, cel medieval...noi de ce nu am avea ceva specific?!Valsul"Valurile Dunarii" si un omagiu adus scrumbiei,de ce nu ne-ar reprezenta orasul in care traim?,sa avem si noi brandul nostru.Trebuie sa incepem noi sa facem ceva ptr casa noastra-orasul nostru,macar sa plantam o floare in gradinita blocului,sa nu mai aruncam gunoaie oriunde;chiar credeti ca primaria are toata vina?Politicienii?Am fost singuri in cabina de vot.

 • 0
  0
  Link
  dinu Vineri, 06 Aprilie 2012 10:45 postat de dinu

  Multa hahaiala ,fum,tipete,muzica de doi lei la maxim,incheiate cu multa mizerie in zgomotul sirenelor Politiei si a Ambulantei, cu ceva arestari si internari,spre bucuria marilor beneficiari ,organizatorii , a trupelor si artistilor locali de aceiasi indoielnica valoare,prezentati ca mari vadete doar pentru onorariile pretinse si obtinute

 • 0
  0
  Link
  Pt. @doru Vineri, 06 Aprilie 2012 10:21 postat de Pt. @doru

  Just ! Iar isi fac campanie electorala hotii astia pe banii prostilor ! Ia sa vedeti ce o sa-l mai pupe-n bass pe ciuma-cenco prezentatorul "spectacolului" !!!

 • 0
  0
  Link
  doru Vineri, 06 Aprilie 2012 07:48 postat de doru

  Din festivalul scrumbiei bine combinat cu cel al smecheriei va iesi,ca intodeauna, Marele festival al prostimii

Adauga comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare şi pot angaja răspunderea civilă şi/sau penală a autorului acestora.

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii!

Atenţie! Nu postaţi acelaşi mesaj de mai multe ori. Comentariul va fi afişat la câteva minute după postare. Vă rugăm să aşteptaţi!

sus

Editorial

Pe repede-napoi

Caricatura zilei

29 martie 2015

Top afişări pe 30 de zile

NEC PLUS ULTRA

Viata Libera Galati - Cotidian independent - Stiri Noutati Informatii Media Galati

Viata Libera Galati - Cotidian independent - Stiri Noutati Informatii Media Galati

Viaţa liberă Galaţi © Toate drepturile rezervate

    PageRank