Circulaţia s-ar putea închide pe strada Oţelarilor. Vezi care sunt rutele alternative!
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Circulaţia s-ar putea închide pe strada Oţelarilor. Vezi care sunt rutele alternative!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ca urmare a evenimentului extrem de grav de marţi soldat cu moartea unui angajat al societăţii Tancrad care lucra la sistemul de canalizare de pe strada Oţelarilor, Primăria Galaţi, beneficiarul lucrării, a solicitat închiderea totală a traficului auto pe segmentul de drum cuprins între strada Stadionului şi strada Victor Vâlcovici. Comisia care va decide restricţionarea traficului se va întruni joi. Autorităţile au luat deja în considerare rute alternative pentru vehicule.

Iată care sunt acestea:

  1. - Pentru traficul greu, traseul pe care se va circula este cuprins între „Bucla” de întoarcere a tramvaiului de pe strada Oţelarilor – Bulevardul Brăilei – strada Stadionului – Prelungirea Saturn – Trecere Bac.
  2. - Traficul greu care urcă de la Trecere Bac va fi direcţionat pe traseul Prelungirea Saturn – strada Stadionului – Bd. Brăilei – str. Oţelarilor – Bd. Galaţi.

 

Potrivit Nicoletei Manole, purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi, tot în şedinţa de joi se va decide şi ziua din care se va aplica această restricţie.

 

Citit 2848 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Aprilie 2012 19:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.