Patru gălăţeni în spital, după un accident la Brăila

Patru gălăţeni în spital, după un accident la Brăila
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vineri dimineaţă, pe DN 2B, în apropiere de Marex Brăila, a avut loc un accident de circulaţie, soldat cu vătămarea corporală a cinci persoane, dintre care patru sunt gălăţeni.

Ştefan Tudose, de 25 de ani, din Câmpina, aflat la volanul unei Dacii Solenza, a intrat în depăşirea unui autoturism care vira la stânga, fără a observa semnalizarea acestuia. În încercarea de a evita, în ultimul moment, impactul, a tras şi mai mult de volan şi s-a tamponat frontal cu o Dacie 1310, condusă regulamentar, pe sensul de mers către Brăila, de Daniel Balaban, de 38 de ani, din Galaţi.

Datorită impactului, Dacia 1310 s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului, iar cele patru persoane aflate în autoturismul gălăţean cât  şi şoferul Solenzei au ajuns la spital. S-au recoltat probe biologice de sânge, iar în cauză s-a întocmit dosar penal.

În urma accidentului, cel care va avea, probabil, mult de suferit este copilul, o fetiţă de şapte ani. Dr. Marian Baciu, medic specialist  urgenţă la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean Brăila, ne-a spus: ”Fetiţa a fost diagnosticată cu fractură treime medie humerus drept cu depalsare (fractură de umăr), traumatism craniocerebral acut închis, echimoză şi escoriaţii hemifaţă dreaptă. La cererea părinţilor, chiar dacă este din Galaţi, a fost transferată la chirurgie infantilă de la Spitalul Judeţean, corp B”.

Unchiul copilului, David George, de 27 de ani, tot din Galaţi, din cauza unui traumatism cranio-cerebral acut închis, dar şi a unui traumatism torace forte a fost trimis de urgenţă la secţia de neurochirurgie din Galaţi.

Tot la neurochirurgie Galaţi a fost trimis şi şoferul Daciei, Balaban Dan, de 38 de ani, care în urma accidentului a suferit un traumatism cranio-cerebral acut închis, plagă contuză regiune supraorbitară stângă cu multiple cioburi de parbriz şi contuzie cerebrală. “Pacientul nu-şi mai aducea aminte de nimic”, ne mai spune dr. Baciu. 

În maşina de Galaţi se mai afla şi mama copilului, David Violeta, de 25 de ani, care a suferit un politraumatism cu TCC acut închis, minor. Nu a fost nevoie de internare, dar a rămas în spital ca însoţitor al copilului.

În cealaltă maşină s-a aflat Tudose Ştefan de 25 de ani, din Câmpina, care a fost diagnosticat cu TCC acut închis, escoriaţii faciale şi multiple traumatisme toraco abdominale. A fost luat de Poliţie pentru investigaţii, după ce a semnat  că nu doreşte să fie internat în spital.

Citit 2077 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.