UPDATE/ Fetiţa lui Marius Stan, lovită de troleu la Modern (VIDEO)
Foto: Foto: GSDG

UPDATE/ Fetiţa lui Marius Stan, lovită de troleu la Modern (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE/ 

* Accidentul căruia i-a căzut victimă copila în vârstă de 7 ani s-a petrecut în apropierea staţiei de la Parcul Eminescu

Emoţii mari pentru familia primarului Marius Stan, după ce Carla, fiica în vârstă de 7 ani a acestuia, a suferit miercuri un accident de circulaţie. S-a întâmplat la prânz, pe strada Domnească, vizavi de Modern, în timp ce micuţa se afla pe stradă cu mama sa. Din câte se pare, femeia şi fetiţa au vrut să traverseze strada printr-un loc nemarcat, dinspre Modern spre Parcul Eminescu. Ajunse pe mijlocul arterei, au observat prea târziu troleibuzul de pe ruta 104, care se apropia. În timp ce femeia a avut vreme să facă câţiva paşi înapoi, fetiţa s-a smucit şi a ajuns chiar în calea mijlocului de transport. "Din primele cercetări, a reieşit că fetiţa a scăpat de sub supraveghere şi a ajuns pe carosabil, fiind acroşată de troleibuz", a precizat subinsp. Iulian Matei, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Galaţi.

În urma impactului, Carla Stan a suferit un traumatism cranian şi a fost transportată de o ambulanţă SMURD la Spitalul de Pediatrie pentru investigaţii. Medicii care au evaluat-o au stabilit că rana nu este una foarte gravă, dar au internat-o pentru supraveghere. Şoferul troleibuzului are 50 de ani şi imediat după eveniment se afla într-o vizibilă stare de şoc. Angajatul Transurb a fost testat cu etilotestul, rezultatul ieşind negativ. "Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", a adăugat subinsp. Matei.


Accidentul s-a petrecut în jurul orei 13,00, în dreptul staţiei de autobuz de la Modern. Din câte se pare, Carla Stan, în vârstă de 7 ani, fetiţa primarului Marius Stan, se afla pe partea Parcului Eminescu, iar mama sa pe partea cealaltă. Martorii spun că femeia si-ar fi chemat fiica, iar când aceasta a vrut să traverseze a fost lovită de un troleu 104 care se pregătea să intre în staţie. Fetiţa s-a ales cu un hematom la cap şi a fost transportată la Spitalul de Urgenţă pentru investigaţii. La această oră poliţiştii de la circulaţie fac măsurători la faţa locului, verificându-l pe şoferul troleibuzului.

 

Citit 13766 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Aprilie 2014 17:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.