RESTRICŢII DE TRAFIC PRELUNGITE pe strada Traian
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

RESTRICŢII DE TRAFIC PRELUNGITE pe strada Traian
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A trecut aproape o lună de când, potrivit estimărilor optimiste iniţiale, lucrările executate pe strada Traian colţ cu Brăilei ar fi trebuit să fie gata. Dar nu sunt! Mai mult, pe lângă tronsonul blocat încă din 25 iulie, între Brăilei şi Dornei, lucrările afectează de mai multe zile şi banda întâi de pe strada Brăilei, îngreunând traficul şi aşa aglomerat din zonă.

Vestea bună este că, potrivit Primăriei Galaţi, au fost finalizate lucrările de remediere a avariilor constatate la infrastructura subterană. În momentul de faţă, se lucrează la refacerea străzii. În prima etapă, trebuie astupate şanţurile, apoi se va compacta şi se va face stratul suport pentru tronsonul de stradă afectat de lucrări. La mijlocul săptămânii viitoare se va turna şi covorul asfaltic. Municipalitatea estimează că traficul în condiţii normale se va relua din 5 septembrie.

Reamintim că măsura blocării circulaţiei în zonă s-a dispus din cauza accentuării tasărilor după ploile abundente, precum şi pentru punerea în siguranţă a reţelelor publice de alimentare cu apă şi de canalizare. După ce SC Apă Canal a finalizat remedierea tasărilor, restricţiile rutiere au rămas în vigoare pentru zona în care Electrocentrale a executat lucrările de remediere la tunelul tehnic aferent Colegiului Cuza, în care sunt pozate reţelele de agent termic primar. Potrivit surselor noastre, cu ocazia săpăturilor, autorităţile au descoperit şi o hrubă, pe care au fost nevoite să o acopere.

Citit 1930 ori Ultima modificare Joi, 28 August 2014 20:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.