INCENDIU provocat de o ŢIGARĂ. TREI CASE au fost AFECTATE

INCENDIU provocat de o ŢIGARĂ. TREI CASE au fost AFECTATE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pompierii gălăţeni au fost solicitaţi, sâmbătă dimineaţă, pentru a stinge un incendiu izbucnit la un imobil de pe strada Stelei. „Apelul a fost dat la 01,20, iar mai multe echipaje au mers în zonă. Când au ajuns la faţa locului, pompierii au constat că incendiul s-a extins şi la alte două imobile aflate în vecinătate, iar flăcările se manifestau violent. Abia la ora 07,10 incendiul a  fost lichidat. S-a intervenit mai greu deoarece proprietarii imobilului de la care a izbucnit incendiul au fost recalcitranţi”, ne-a explicat Dan Ionaşcu, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Flăcările au distrus mai multe bunuri, dar şi 300 de metri pătraţi de acoperiş, de la toate cel trei case afectate. De asemenea, doi porci şi 15 păsări au murit. „Din primele cercetări a reieşit faptul că incendiul a fost provocat de o ţigară lăsată nesupravegheată”, a completat Dan Ionaşcu.

Proprietarii imobilului de la care a pornit incendiul au suferit şi o intoxicaţie cu monoxid de carbon. „Cei doi pacienţi intoxicaţi cu fum au primit primul ajutor la faţa locului, dar au refuzat transportul la spital”, ne-a explicat doctorul Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

Citit 4119 ori Ultima modificare Duminică, 28 Septembrie 2014 12:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.