Un CUPLU a ajuns la SPITAL după ce a mâncat BĂTAIE în Micro 40

Un CUPLU a ajuns la SPITAL după ce a mâncat BĂTAIE în Micro 40
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doi tineri din Galaţi, o fată de 20 de ani şi un băiat de 23 de ani, au ajuns la spital în toiul nopţii, după ce au fost înfrânţi de o gaşcă mai numeroasă, pe o stradă din Micro 40. Totul a început în momentul în care tânăra a ieşit să facă nişte cumpărături la un chioşc din cartier. Acolo s-a întâlnit cu nişte indivizi care i-au adresat cuvinte jignitoare, vorbele fiind auzite de prietenul fetei, cu care aceasta tocmai vorbea la telefon. Indignat de ceea ce auzea şi dorind să-i facă iubitei dreptate, băiatul a venit val vârtej la faţa locului, iar disputa cu gaşca, iniţial verbală, s-a transformat rapid într-un schimb de pumni, din care cuplul a ieşit destul de şifonat.

"Am fost solicitaţi să intervenim pentru două persoane, un tânăr şi o tânără, care suferiseră leziuni într-o altercaţie. Amândoi aveau traumatisme, cel mai grav fiind tânărul, suspicionat cu o fractură de piramidă nazală. Ambii au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă", a precizat dr. Mihai Polinschi, directorul SAJ Galaţi.

Cei doi au fost investigaţi şi îngrijiţi la Urgenţe, după care au plecat acasă, refuzând să rămână în spital. Poliţia a deschis o anchetă pentru loviri şi alte violenţe.

Potrivit unei raportări oficiale a Poliţiei, situaţia infracţională în judeţul Galaţi în primele opt luni ale anului 2014 nu este mult diferită de cea raportată în perioada similară a anului trecut. Cel puţin pe linie de siguranţă publică, adică acolo unde majoritatea cetăţenilor sunt interesaţi să se simtă protejaţi, situaţia nu s-a schimbat numeric prea mult, însă îngrijorător este că multe dintre actele de violenţă, de distrugere sau atentate la bunurile personale s-au mutat din zonele private în public, mai exact pe stradă.

Citit 4376 ori Ultima modificare Joi, 09 Octombrie 2014 17:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.