Două persoane au MURIT, duminică dimineaţă, din cauza ŞOFATULUI IRESPONSABIL

Două persoane au MURIT, duminică dimineaţă, din cauza ŞOFATULUI IRESPONSABIL
Sursa foto: GSDG
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Două persoane au murit şi alte cinci au fost rănite în urma unor accidente grave de circulaţie, produse la primele ore ale dimineţii de duminică, 14 decembrie. Tragediile s-au petrecut potrivit primelor constatări ale poliţiştilor, pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul acoperit cu polei. Primul eveniment s-a produs în zona Seromgal, fiind implicate un autoturism în care se aflau conci persoane şi o autoutilitară. Conform primelor concluzii, responsabil de tragedie a fost şoferul maşinii mici, un bărbat de 43 de ani, care în timp ce se deplasa pe strada Smârdan, spre combinat, nu a adapta viteza într-o curbă la dreapta şi a pătruns pe contrasens, unde s-a izbit de o autoutilitară condusă de un bărbat de 38 de ani.

"În urma impactului pasagerul dreapta faţă din autoturism, un bărbat în vârstă de 43 de ani, a decedat, iar şoferul autoutilitarea a fost rănit uşor. Ceilalţi patru pasageri din autoturism au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă unde sunt investigaţi”, a declarat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvân al IPJ Galaţi.

Scene de groază şi pe Faleză

Un episod similar s-a produs, în jurul orei 7,00, pe Faleza Superioară, în apropierea parcului Viva. Pe fondul vitezei, un autoturism Volkswagen a fost scăpat de sub control de şoferiţă, o femeie în vârstă de 50 de ani, şi după ce a pătruns pe contrasens s-a izbit violent de un stâlp. În urma impactului puternic, conducătoarea auto a murit pe loc, ea fiind scoasă din autoturism de echipajul de la Descarcerare.

Citeşte şi: De ce vom plăti mai mult pentru RCA în 2015

Citit 4654 ori Ultima modificare Luni, 15 Decembrie 2014 10:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.