Un cunoscut MEDIC gălăţean a fost BĂTUT în curtea Spitalului Judeţean. Poliţiştii îl caută pe AGRESOR

Un cunoscut MEDIC gălăţean a fost BĂTUT în curtea Spitalului Judeţean. Poliţiştii îl caută pe AGRESOR
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Medicul Cezar Irimia a fost bătut de un necunoscut, sâmbătă dimineaţă, în curtea Spitalului Judeţean Galaţi. Doctorul ginecolog tocmai terminase serviciul de gardă, în jurul orei 9,00. În timp ce mergea spre maşină, pe o alee din spatele spitalului, dr. Irimia povesteşte că a fost atacat de un bărbat înalt, cu faţa acoperită cu un fular.

“L-am simţit că se apropia din spate. Abia am avut timp să mă întorc într-o parte şi am şi simţit prima lovitură, cu un obiect dur. Înainte să am timp să-mi revin, bărbatul deja fugise. Acum, nu mă mai simt în siguranţă. Cu două ore înainte să fiu bătut, l-am văzut pe acelaşi bărbat în spital, la etajul III. Am bănuit însă că este rudă cu un pacient”, a spus dr. Irimia.

Poliţia a fost anunţată

Din cauza loviturilor, medicul a căzut. Pacienţii aflaţi în curtea spitalului au auzit strigătele de ajutor şi l-au anunţat pe agentul de pază. Când angajatul firmei de pază a ajuns la medic, agresorul nu mai era la faţa locului. Ajutat de mai multe persoane, dr. Irimia a mers la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU), acolo unde rana i-a fost cusută.

“Colegul nostru a venit la serviciul urgenţe cu un traumatism cranio-facial, pentru care i-au fost acordate îngrijirile medicale necesare. Apoi am anunţat Poliţia. Desigur, va fi verificată şi firma care asigură paza în spital”, a declarat Lucica Grigorică, purtătorul de cuvânt al instituţiei.

Medicii bătuţi, o tradiţie la Galaţi

Potrivit comisarului Cristina Tatulici, medicul a fost audiat de către poliţişti, urmând ca mai apoi să-i fie făcută o expertiză medico-legală. De asemenea, poliţiştii gălăţeni vor verifica şi imaginile de pe camerele de supraveghere, în speranţa că îl vor identifica pe agresor.

Nu este pentru prima oară când un medic angajat al spitalului este bătut chiar în unitatea medicală. În urmă cu doi ani, un medic a fost bătut de zece tineri pe holul de la UPU, după ce le-a spus să nu mai fumeze în spital. Toată scena a fost înregistrată de camerele de supraveghere.

Citeşte şi: Medic agresat pe holurile Spitalului Judeţean de zece indivizi violenţi

Citit 7648 ori Ultima modificare Sâmbătă, 20 Decembrie 2014 14:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.