CRIMĂ ŞOCANTĂ petrecută într-un TRIUNGHI AMOROS din judeţul Galaţi: „Nina farmacista”, UCISĂ în casa amantului

CRIMĂ ŞOCANTĂ petrecută într-un TRIUNGHI AMOROS din judeţul Galaţi: „Nina farmacista”, UCISĂ în casa amantului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, o femeie în vârstă de 46 de ani din Frumuşiţa a fost ţinută 24 de ore în casa unuia dintre principalii suspecţi ai oribilei crime


„Nina farmacista”, Tanţa şi nea Gherase sunt protagoniştii celei mai proaspete şi terifiante poveşti care circulă pe uliţele comunei Frumuşiţa la acest început de an. Relaţia dubioasă existentă între bărbatul în vârstă de 74 de ani, văduv, şi cele două femei nu era o necunoscută pentru vecini, care şuşoteau pe seama septuagenarului şi a „mândrelor” care îi călcau frecvent pragul. Oficial, doar ca să îl ajute la treburile gospodăreşti. Legăturile, permanent stropite cu vin tare de butuc şi alimentate de scandaluri, care nu odată s-au lăsat cu poliţie şi salvare la poartă, par să fi dat în clocot sâmbătă seară, când la uşa lui nea Gherase, pe numele său real Gherasim Sântion, a apărut Nina, pe care lumea o numea şi "farmacista". Tot acolo se afla şi Tanţa, chipurile însoţită de bărbatul ei „oficial”, Gigi. Cum necum, Nina a ajuns să înnopteze la bătrânul care, susţine el, nu s-a îndurat să o lase pe drumuri.

„A venit sâmbătă (3 ianuarie, n.r.) seară la mine. Era vai de steaua ei şi i-am zis să stea într-o cameră, în pat. Ea a băut, mai avea o sticlă de vin şi s-a culcat. Când s-a trezit, duminică, a ieşit şi a picat în faţa bucătăriei, s-a lovit cu capul de căldarea cu cenuşă. Acolo am găsit-o, nu a murit de îndată. Am băgat-o înăuntru din milă şi pe urmă a închis ochii”, susţine Gherasim Sântion.

Varianta bătrânului nu este susţinută însă de cealaltă femeie. Tanţa spune că nici nu s-a atins de rivala despre care spune că se "cam iubea cu bătrânul", ori de câte ori îi trecea pragul. Mai mult, este sigură că Nina a fost omorâtă în bătaie şi îl indică drept principal vinovat pe nea Gherase.

„Eu am venit cu bărbatul meu de acasă şi am găsit-o picată jos. Moşul a pălit-o! El şi cu mai mulţi! Eu am bărbat, nu am treabă cu moşul. Vin să îl mai ajut! Nina venea la moş!”, se apără Tanţa.

Cadavrul, găsit după o zi

Trupul neînsufleţit al Ninei ar fi stat poate mult şi bine în casa bătrânului, dacă grozăvia nu ar fi „răsuflat” chiar din gura Tanţei. Din vecin în vecin, vestea a ajuns la urechile viceprimarului, care luni (5 ianuarie), la prânz, a mers în casa lui nea Gherase, pentru a verifica informaţia.

„Luni, în jurul orei 11,00 am fost informat telefonic de către un vecin despre faptul că o femeie a fost găsită moartă în această casă. Am anunţat şeful de post şi am venit la locul faptei, unde am găsit-o. Era bătută. Poliţistul şi-a dat seama imediat că e moarte suspectă şi a anunţat mai departe”, explică Stoica Paraschiv, viceprimarul comunei Frumuşiţa.

Cadavrul Ninei a ajuns la Medicină Legală, procurorii declanşând imediat o anchetă. Primii audiaţi au fost chiar nea Gherase şi Tanţa, niciunul nerecunoscând că ar fi avut vreo legătură cu moartea Ninei. Cu toate acestea, surse din rândul anchetatorilor spun că pe trupul moartei au fost găsite nu mai puţin de 22 de lovituri de cuţit, majoritatea în zonele intime, leziuni care ar fi fost imposibil de căpătat în urma unei simple căzături pe gheaţă.

„La acest moment, dosarul de omor este înregistrat cu autor necunoscut, dar se desfăşoară cercetările specifice pentru a se stabili cu exactitate situaţia şi pentru identificarea autorului. La acest moment, procurorul criminalist se află la faţa locului, avem un cerc de suspecţi”, ne-a declarat procurorul Liliana Istrate, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Cel care va fi găsit vinovat de moartea ivită în acest triunghi amoros bizar riscă o pedeapsa cu închisoarea cuprinsă între 10 şi 20 de ani.

Casa blestemată

Terifiant este faptul că tot în casa lui nea Gherasim, s-a mai întâmplat o tragedie, în urmă cu doi ani. Fiul bătrânului a fost ucis tot cu cuţitul de nevastă, femeia aflându-se acum în puşcărie.

Citeşte şi: Detalii terifiante despre crima din ziua de Anul Nou. Şase indivizi şi-au ucis victima cu cruzime

Citit 8375 ori Ultima modificare Joi, 08 Ianuarie 2015 00:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.