Camion ATACAT într-o PARCARE de lângă COMBINATUL gălăţean. Ce au căutat HOŢII

Camion ATACAT într-o PARCARE de lângă COMBINATUL gălăţean. Ce au căutat HOŢII
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un arădean în vârstă de 25 de ani, şofer pe un autocamion cu care a venit la Galaţi într-o cursă, a fost la un pas de a face "pana prostului" la sute de kilometri de casă, după ce a fost atacat de infractorii autohtoni.

Ţinta hoţilor a fost, mai exact, rezervorul autovehiculului de mare tonaj, parcat în zona platformei siderurgice, aceştia furând, în miez de noapte, 300 de litri de motorină.

Arădeanul, care dormea în cabină, şi-a dat seama rapid că a fost prădat şi a sunat la poliţie, oamenii legii reuşind să dea de suspecţi în apropiere. Unul dintre ei, un gălăţean de 27 de ani, a fost găsit pe strada Garofiţei, la bordul unei maşini. La sediul poliţiei, acesta a recunoscut că fusese ajutat de un brăilean, în vârstă de 23 de ani. Acesta a fost depistat, la fel ca şi o mică parte din prejudiciu, 15 procente din cantitatea de motorină furată fiind recuperată pe loc.

În baza probelor, brăileanul a primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, iar gălăţeanul este cercetat în libertate pentru furt calificat.


 

Citit 21066 ori Ultima modificare Joi, 19 Februarie 2015 00:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.