O GAŞCĂ de copii ai străzii a EVADAT din adăpost şi a SPART O VILĂ. Vezi cum au fost prinşi hoţii

O GAŞCĂ de copii ai străzii a EVADAT din adăpost şi a SPART O VILĂ. Vezi cum au fost prinşi hoţii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cinci minori, dintre care trei fugiţi dintr-un adăpost pentru copiii străzii, au făcut o veritabilă descindere într-o vilă, la Independenţa, cu scopul de a se aproviziona cu obiecte de lux. Pontul a plecat de la unul dintre ei, care le-a spus amicilor cu care a fugit din centru sâmbătă, 21 februarie, că ştie de unde s-ar putea alege cu foloase substanţiale.

Cu ajutorul altor doi puşti, ambii de 14 ani, fugarii, care au între 12 şi 15 ani, au mers la Independenţa, au intrat în vila indicată şi au scotocit după bunuri. Au luat bijuterii din aur, parfumuri, băuturi alcoolice şi un telefon mobil, numai că atunci când se pregăteau să plece, mama stăpânei casei a ajuns la uşă. Femeia şi-a dat seama că era ceva în neregulă şi a sunat la poliţie, dar până la sosirea echipajului copiii de 14 ani au fugit cu tot cu pradă, lâsându-i pe ceilalţi trei să se descurce cum pot.

"Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi, cu acordul reclamantei, au forţat o fereastră de termopan şi au pătruns în locuinţă, iar la etaj, într-o cameră, după uşă, au fost găsiţi trei minori, de 12, 13 şi 15 ani, toţi din Adăpostului de zi şi noapte pentru copiii străzii din Galaţi", a precizat cms.Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Copiii fugiţi au fost duşi la poliţie, iar mai apoi au fost reîncredinţaţi unui reprezentant al centrului. Ei sunt cercetaţi pentru furt, poliţiştii făcând cercetări pentru identificarea şi prinderea celorlalţi doi minori, care au dispărut cu prada.


CITEŞTE ŞI: Cel mai ghinionist hoţ este din Galaţi! A fost prins în patru case, într-o singură noapte!

Citit 2251 ori Ultima modificare Luni, 23 Februarie 2015 19:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.