BEAT LA VOLAN, a rănit doi oameni, la Ultimul Leu

BEAT LA VOLAN, a rănit doi oameni, la Ultimul Leu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un gălăţean în vârstă de 66 de ani s-a urcat băut la volan, vineri, şi a creat o mulţime de probleme. În jurul orei 16.00, omul conducea pe strada Brăilei, venind dinspre strada Constructorilor spre Gheorghe Asachi. Mergând pe a doua bandă de circulaţie, în intersecţia de la Ultimul Leu, şoferul nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de mers către dreapta şi a accidentat un biciclist în vârstă de 47 de ani, care s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil. Văzând ce a făcut, şoferul a virat puternic la stânga, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe o rigolă. În derivă, a surprins şi accidentat un bărbat în vârstă de 78 de ani, care se afla pe marcajul pietonal, pregătindu-se să traverseze.

În urma testării cu etilotestul, a reieşit că şoferul avea o alcoolemie de 0,80 mg/litru în aerul expirat, spun oamenii legii. 

"Potrivit legii, e o infracţiune să conduci în aceste condiţii. Ambele victime ale accidentului, adică biciclistul şi pietonul, au suferit răni. Ambii au fost transportaţi la spital, pentru îngrijiri. Poliţiştii îl cercetează acum pe şofer pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporală din culpă”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţiei (IPJ) Galaţi, Bogdan Cojocaru.     

Citit 2071 ori Ultima modificare Sâmbătă, 09 Mai 2015 13:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.