Scrisoarea primarului Marius Stan către Gabriel NU Oprea

Scrisoarea primarului Marius Stan către Gabriel NU Oprea
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
  • Rubrica Pamflet de astăzi vă oferă o scrisoare imaginată 
  • De data aceasta, chiar ne-am fi dorit ca măcar o parte din ea să fie adevărată

Marius Stan are onoare: îi cere demisia lui Gabriel NU Oprea

Măria Ta,

Noi, umilii, nevrednicii Tăi supuşi, membrii de partid UNPR din Galaţi, care avem o umbrelă tocmai datorită mărinimiei pe care Dumneavoastră o manifestaţi în fiecare secundă a existenţei, vă rugăm să demisionaţi din toate funcţiile publice şi politice pe care le aveţi în acest şi să vă retrageţi undeva în gaură de şarpe, unde să nu vă mai găsească nimeni niciodată. Am aflat şi noi că din cauza aroganţei pe care o manifestaţi de fiecare dată când mergeţi prin ţară în importantele misiuni pe care le întreprindeţi (cum ar fi să „serviţi” o ciorbică de burtă la Cocoşatu) a murit un om. A murit un om la datorie. Datoria lui era să slujească la picioarele grandorii Dumneavoastră. Să deschidă drumuri prin mulţimea de proşti pentru ca Dumneavoastră să nu pierdeţi nicio secundă din preţiosul Dumneavoastră timp, dedicat, evident, propriei persoane, nicidecum neamului pe care îl tot clamaţi cu cuvinte mari, precum ONOARE şi SIGURANŢĂ NAŢIONALĂ.

Măria Ta, recunosc, am fost un prost atunci când am mobilizat toate forţele poliţieneşti din Galaţi când ai venit în vizită de partid în umilul nostru oraş. Am fost un prost că la fiecare zece metri erau câte doi poliţişti şi câte o maşină care străjuiau şi vegheau la SIGURANŢA DUMNEAVOASTRĂ PERSONALĂ!

Măria Ta,

Demisionează, naibii, vierme politic parvenit şi arogant! Şi dispari din viaţa publică!

Cu respect,

Marius Stan

PS: Din păcate, această scrisoare este doar un pamflet.

 

Noi dezvăluiri despre abuzurile lui Oprea: „La Galaţi, a pus un poliţist să-l şteargă la fund”

Presa din ţară continuă să facă dezvăluiri despre abuzurile pe care le făcea vicepremierul Gabriel Oprea când merge prin ţară în INTERES NAŢIONAL. Astfel, potrivit unui site de ştiri din Galaţi, la uiltima vizită la Galaţi a lui Oprea, acesta ar fi cerut escortă de la Poliţie şi când s-a deplasat la toaletă. „Am mers la toaletă cu domnul Oprea şi mi-a spus să stau la uşă. Am stat şi am auzit to ce s-a întâmplat acolo, după care m-a chemat înăuntru. Mi-a zis să iau nişte hârtie igienică şi să îl şterg la funduleţ. Nu am avut de ales, am executat, că am familie... nu vreau să fiu dat afară. Aaaa, şi încă ceva. Iniţal am luat nişte hârtie de acolo de la WC, dar nu a fost de acord. Mi-a zis că nu e suficient de moale, că îl zgârie... M-a trimis până la supermarket să îi cumpăr un bax nou din aia pufoasă. A aşteptat acolo la budă până am venit şi l-am şters”, a povestit un poliţist de la rutieră, sub protecţia anonimatului.

 

Un studiu confirmă bănuielile: jumătate din cei care vor să candideze la Primărie sunt bolnavi psihic

Cercetătorii de la Universitatea Dunărea de Jos au stabilit în urma unui studiu că mai mult de jumătate din numărul celor care şi-au anunţat intenţiile de a candida pentru funcţia de primar al Galaţiului au probleme la mansardă. Specialiştii psihologi au analizat discursurile pe Facebook ale tuturor candidaţilor anunţaţi şi au pus concluziile într-un studiu ştiinţific. „E clar, au probleme cu bibilica. Unii vor să deratizeze oraşul, alţii sunt şi mai bolnăviori, îşi doresc să radă jumătate din Galaţi şi să facă centre financiare, un fel de buric al lumii. De fapt, nici nu trebuie să fii specialist în psihologie sau psihiatrie ca să vezi că aceşti oameni primesc foarte des vizita unor piticuţi care le spun ce e bine şi ce e rău. Acum rămâne de văzut cât de bolnavi sunt şi gălăţenii pentru că nimeni nu îi poate împiedica să candideze, dar toată lumea îi poate stopa să nu ajungă în funcţii”, a declarat Eliza Sufleţel, şefa comisiei de cercetare. Specialiştii chiar avertizează că, potrivit rezultatelor alegerilor din anii trecuţi, există totuşi destule riscuri ca unul dintre bolnavi să scape în câştigători.

Candidatul Telegan vrea mai mult: În zece ani, demolăm tot Galaţiul şi construim în loc Parisul

Constantin Telegan nu se opreşte doar la dărâmarea cartierului Ţiglina atunci când vine vorba despre promisiuni electorale. Potrivit unor apropiaţi ai viitorului candidat la Primăria Galaţi, Telegan are chiar un plan mult mai amplu pentru Galaţi. „Am auzit că dărâmarea cartierului Ţiglina este programată pentru primul mandat al lui Telegan. Da, e viabil, dar să vedeţi ce are pregătit pentru mandatul al doilea. Telegan vrea să dărâme tot Galaţiul şi să construiască în locul lui Parisul. Apă avem la Galaţi, în loc de Sena va fi Dunărea, insula se face deja, va fi un oraş construit exact ca Parisul”, a declarat Marcel Castravete, membru în staff-ul electoral al lui Telegan. Contactat telefonic, Constantin Telegan a fost misterios în ce priveşte planurile sale pentru Galaţi. „Oui, monsieur, je ne peut pas vorbir de cette chelcâşoz... Deci nu vreau să le dau din ideile mele bune şi celorlalţi candidaţi. Dacă îmi fură fotoliul de primar pe munca mea? Nu ar fi corect. Deci cel mai simplu ar fi să mă votaţi şi o să vedeţi. Ce aveţi de pierdut?”, a spus Telegan. Corect, nu am avea mare lucru de pierdut. Doar vreo patru ani din viaţă. Sau chiar mai mult.

Gabriel NU Oprea

Tradiţionalism la Ministerul Educaţie: „Nu vom muta educaţia sexuală în clase. Rămâne în toalete”

În şcoli, educaţia sexuală se va face în aceleaşi încăperi ca şi până acum, a decis Ministerul Educaţiei în urmă cu câteva zile. Astfel, elevii nu vor învăţa despre activităţile sexuale în sălile de curs, ci, în continuare, în incintele devenite deja tradiţionale, cum ar fi toaletele, vestiarele din sălile de sport şi magaziile din spatele şcolilor. Mai mult, Ministerul Educaţiei nu intenţionează să implice profesorii la aceste activităţi, preferând să lase totul în seama elevilor. „Când un lucru merge bine nu are niciun sens să intervii. Ar fi fost anormal să începem să teoretizăm despre sex, când elevii noştri se descurcă de minune cu activităţile practice. Orele de sex vor rămâne acolo unde au fost dintotdeauna, nu le vom muta în clase. De fapt, aceasta este şi cea mai mare problemă a sistemului educaţional din România. Se bazează prea mult pe teorie şi prea puţin pe practică. Deci nu schimbăm nimic”, a declarat ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu. Potrivit ministrului, deşi educaţia sexuală nu va fi inclusă în curriculum, elevii ar putea fi, totuşi, examinaţi la această materie la finalul fiecărui semestru. „Nu va fi un examen scris, probabil că vom apela la celălalt tip de examen”, a mai spus Sorin Cîmpeanu.

Examen Moral

Dragnea a început reforma în PSD: „Vom avea numai candidaţi ne-comunişti, ca Pâslaru”

La doar câteva zile de la confirmarea în funcţia supremă din PSD, Liviu Dragnea demonstrează că are un umor de apreciat. El a anunţat că partidul pe care îl conduce nu va mai avea candidaţi care să fi avut vreo legătură cu comunismul şi l-a dat drept exemplu pe gălăţeanul Florin Pâslaru. „Vrem să ne rupem de trecut, PSD nu trebuie să se mai asocieze cu vremurile şi oamenii de dinainte de 1989. Suntem un partid nou, curat! Comunismul a rămas deja în urma noastră. Uitaţi, de exemplu, ce deputat integru avem de la Galaţi. Domnul Pâslaru este una devărat produs al capitalismului, nu a avut nimic de a face cu comunismul. E curat la lacrima, e noul val! Pâslaru va fi imaginea imaculată a PSD-ului de mâine. Vreau ca toţi candidaţii pe care îi vom avea de acum încolo să fie cel puţin la fel ca Pâslaru”, a declarat Dragnea. Florin Pâslaru nu a dorit să comenteze acuzaţiile.

PSD-ul de Mânie

Calorgal funcţionează deja la maximum: „Toţi directorii şi-au primit primele pe octombrie”

Noua societate de distribuţie a căldurii în Galaţi deja a preluat toate atribuţiunile de la Apaterm şi a intrat în pâine. Conducerea companiei confirmă faptul că treaba merge deja ca pe roate, iar rezultatele sunt vizibile. „Da, merge treaba mai bine decât mă aşteptăm. Nu mai avem nicio restanţă la primele pentru şefi. Mai mult, deja am plătit în avans primele pe luna octombrie. Cu puţin efort cred că ne puteam plăti deja primele pentru toate lunile rămase din acest an, dar mi s-a părut că ar fi fost un gest de prost-gust faţă de oamenii care îngheaţă în case”, a declarat directorul Cristian Istrate. O altă veste bună ar fi, potrivit conducerii Calorgal, că în această iarnă toate facturile se vor dubla. „E normal să fie aşa, practic am intra în impas financiar dacă nu am lua această măsură. Noi, şefii, am intra în impas, nu societatea”, a completat Istrate.

Calorglacial

Autorităţile vor să construiască un nou Spital Judeţean: „Nu avem de ales: actualul sediu e plin de câini”

Parlamentarii gălăţeni, în special cei liberali, îşi doresc cu ardoare construirea unui nou spital judeţean la Galaţi. Motivul ar fi faptul că actualul sediu prezintă tot felul de probleme de siguranţă pentru pacienţi. „Nu, nu sunt probleme cu clădirea. E bine, rezistă la cutremure mari. Se mai face o igienizare, e ok. Problema este că sunt prea mulţi câini acolo şi chiar nu avem alte soluţii. Singura variantă e să facem spitalul la vreo zece kilometri depărtare, ca să nu mai poată ajunge câinii acolo. Altfel, nu avem nicio şansă”, a spus Victor Paul Dobre.

Victor Paul Dobreman


 

Precizare

Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 2728 ori Ultima modificare Vineri, 23 Octombrie 2015 17:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.