O volă cu numere de Galaţi a făcut RAVAGII pe un drum naţional. CARAMBOL cu şase vehicule, printre care şi un TIR

O volă cu numere de Galaţi a făcut RAVAGII pe un drum naţional. CARAMBOL cu şase vehicule, printre care şi un TIR
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un accident rutier grav a avut loc vineri dimineaţă, 30 octombrie, pe DN 2, în afara localităţii băcăuane Sascut. Potrivit primelor informaţii, vinovat de producerea impactului ar fi fost un bărbat aflat la volanul unei vole înmatriculate în Galaţi.

Vrând să iasă de pe drumul naţional pe o şosea secundară, acesta nu s-ar fi asigurat şi a lovit în plin un autoturism care venea pe contrasens. Maşina a fost lovită mai apoi de un TIR şi de o autoutilitară de transport marfă, în urma impactului autotrenul răsturnându-se în afara carosabilului, la fel ca şi autoturismul. Alte două maşini mici au fost avariate, după ce au lovit componentele dezmembrate ale vehiculelor implicate în impactul iniţial.

"Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea gravă a conducătorului autoturismului, un bărbat de 53 de ani, care a intrat iniţial în volă, leziuni suferind şi şoferul TIR-ului care s-a răsturnat în afara şoselei. Din cauza accidentului, traficul în zonă s-a desfăşurat alternativ pe o singură bandă, timp de 30 de minute, după care a revenit la normal”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru.

Poliţiştii de la Circulaţie au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 2942 ori Ultima modificare Vineri, 30 Octombrie 2015 20:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.