PRIMA MAŞINĂ a anului 2016 a fost CÂŞTIGATĂ! Mai sunt 4 de dat! AFLĂ cum următoarea POATE FI A TA!

PRIMA MAŞINĂ a anului 2016 a fost CÂŞTIGATĂ! Mai sunt 4 de dat! AFLĂ cum următoarea POATE FI A TA!
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Tombola Avantaj Plus organizată de Amanet Romero a ajuns la a patra extragere. Premiul cel mare, o Dacia Logan în valoare aproximativă de 7000 euro a fost acordată pe 6 ianuarie, după ce la Teatrul Muzical „Nae Leonard” a avut loc extragerea propriu-zisă. Astfel, primul câștigător al anului 2016 este Stănescu Mihalache, 77 ani, din municipiul Galați.

 

Vestea cea mare a primit-o direct de pe scenă, când a fost contactat telefonic de către echipa Amanet Romero. Iată reacția: „ Sunt un om fericit. Am câștigat premiul cel mare tocmai când mașina personală s-a defectat. Au fost necesare 20 de minute să îmi revin. A fost o surpriză neașteptată!”

 

Mai sunt 4 mașini de dat! Iată cum te poți înscrie în tombola Avantaj Plus:

 

La tombola poate participa orice persoană, cu vârsta minimă de 18 ani, dacă optează pentru un împrumut de tip amanet Avantaj Plus.

 

La fiecare achitare sau prelungire de contract se oferă un bilețel de tombolă, iar din 3 în 3 luni, prin tragere la sorți se câștigă o mașină Dacia Logan. Următoarea extragere va avea loc pe 30 Martie 2016, însă lunar puteți câștiga și unul din premiile lunare în bani. Mai multe detalii puteți cere în oricare din punctele de lucru Romero, vizitând site-ul www.romero.ro sau accesând pagina de Facebook Romero.Galați.

 

Avantajele unui împrumut de la Amanet Romero

 

Atunci când aveți nevoie urgentă de bani și nu puteți apela la prieteni ori familie aveți posibilitatea să optați pentru un împrumut de amanet.

 

La Amanet Romero oferim orice sumă de bani, în lei sau valută, doar cu buletinul și o garanție în aur. Puteți alege contractul simplu, cu un comision foarte bun sau contractul Avantaj Plus la care primiți mai mulți bani pe gramul de aur amanetat, dar și șansa de a câștiga o DACIA LOGAN.

 

Contractele se întocmesc pentru o perioadă de 3 luni, însă puteți prelungi sau scurta perioada împrumutului oricând doriți printr-o vizită în oricare din cele 20 puncte de lucru din Galați sau Tecuci.

 

Programul de lucru este conceput astfel încât să puteți beneficia de serviciile Amanet Romero la orice oră din zi sau din noapte.

 

Alte servicii pe care vi le oferă firma Romero sunt: schimb valutar, transfer bani oriunde în țară sau străinătate, plăți facturi utilități, bijuterii.

 

În plus, veți beneficia de card de reducere care vă garantează un comision redus, negociere la cursul de schimb valutar și 5% reducere la achiziționarea de bijuterii din magazinele Maia Bijou.

 

 

(P)

Citit 4703 ori Ultima modificare Luni, 01 Iunie 2020 09:28