PERCHEZIȚII şi MARFĂ CONFISCATĂ. Îmbrăcăminte contrafăcută, vândută într-un centru comercial

PERCHEZIȚII şi MARFĂ CONFISCATĂ. Îmbrăcăminte contrafăcută, vândută într-un centru comercial
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Poliţiştii de frontieră gălăţeni au obţinut, în cursul lunii iunie, informaţii cu privire la vânzarea unor bunuri susceptibile a fi contrafăcute. Ca urmare a acestui fapt, în urma documentării efectuate, la sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Biroului Combaterea Migraţiei Ilegale şi Infracţionalităţii Transfrontaliere şi a compartimentului Criminalistică, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, au efectuat, pe baza mandatelor emise de Judecătoria Galaţi, trei percheziţii pe raza municipiului Galaţi.

Astfel, au fost descoperite 220 de bunuri (articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte) cu însemnele unor mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile respective urmau a fi vândute direct într-un centru comercial situat în municipiul Galaţi.

„Bunurile, în valoare estimată de aproximativ 26.200 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră gălăţeni, iar în cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”, ne-a declarat Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Citit 6220 ori Ultima modificare Luni, 04 Iulie 2016 19:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.