”Cod roşu” de sancţiuni în Galaţi. SCANDALAGIII şi ȘOFERII au fost potoliţi cu AMENZI

”Cod roşu” de sancţiuni în Galaţi. SCANDALAGIII şi ȘOFERII au fost potoliţi cu AMENZI
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Peste 240.000 de lei este suma pe care statul ar trebui să o încaseze de pe urma ilegalităţilor aşa-zis mărunte, care se comit zilnic pe străzile unui oraş precum Galaţiul.

În ultimă săptămână, poliţiştii din mai multe structuri au avut de furcă cu indisciplinaţii, în topul celor care au demonstrat că sunt greu de combătut aflându-se, încă o dată, cei certaţi cu bunele maniere, dar şi participanţii la trafic.

Peste 200 de poliţişti au fost zilnic în stradă, acţionând în medie cu 122 de autospeciale de intervenţie, ocazii cu care au împărţit amenzi cu nemiluita.

1.270 de sancţiuni contravenţionale este totalul pedepselor primite de cei prinşi în flagrant, 200 fiind amendaţi pentru că au tulburat liniştea publică, 12 pentru comerţ ilicit, iar majoritatea, peste o mie, pentru abateri de la Codul Rutier.

Şoferii au plătit nu doar cu bani abaterile din trafic, 61 dintre ei rămânând şi fără permise.

Mai grav au păţit-o cei care au încălcat grosolan legea penală. 46 de flagrante au fost făcute în şapte zile, un individ care avea pe numele său mandat de urmărire fiind dus în arest, iar alte trei persoane au fost reţinute pentru 24 de ore.

Citit 1865 ori Ultima modificare Vineri, 29 Iulie 2016 19:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.