CONTRABANDĂ pe calea ferată. Zeci de mii de ȚIGĂRI, găsite într-un tren la intrarea în ţară, pe la Punctul de Trecere a Frontierei de la Galaţi (FOTO)
Foto: Sursa foto: Poliţia de Frontieră Galați

CONTRABANDĂ pe calea ferată. Zeci de mii de ȚIGĂRI, găsite într-un tren la intrarea în ţară, pe la Punctul de Trecere a Frontierei de la Galaţi (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Un tren în care se aflau mii de pachete de ţigări de contrabandă a ajuns în România, pe la Punctul de Trecere a Frontierei de la Galaţi, în noaptea de joi spre vineri. Garnitura, formată din 51 de vagoane încărcate cu minereu de fier concentrat a fost oprită la vamă pentru controlul de rutină, numai că autorităţile române au extins verificările, după ce au aflat de la omologii moldoveni că transportul era paravan pentru marfă de contrabandă.

"Deoarece la unul dintre vagoane echipa de control a observat o modificare a configuraţiei încărcăturii, s-a procedat la îndepărtarea unei părţi din minereu, iar la o adâncime de aproximativ 20 de centimetri au fost descoperiţi trei saci de rafie înveliţi în folie neagră de plastic, în care era cantitate totală de 69.200 de ţigarete de diferite mărci, provenite din Duty-free şi Republica Moldova", a precizat cms. Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Cele peste 3.400 de pachete de ţigări, în valoare de aproape 4.500 de lei, au fost confiscate, iar agentul de tranzit al Căilor Ferate Moldova a fost amendat cu 10.000 de lei.

Citit 5065 ori Ultima modificare Sâmbătă, 08 Octombrie 2016 03:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.