Un simplu împrumut de la AMANET ROMERO i-a adus o mașină în valoare de 7.000 de euro!

Un simplu împrumut de la AMANET ROMERO i-a adus o mașină în valoare de 7.000 de euro!
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Amanet Romero a fericit încă un gălăţean cu un cadou neaşteptat! Pe 09 ianuarie 2017, la Teatrul Muzical „Nae Leonard” a avut loc extragerea tombolei Avantaj Plus, în cadrul căreia Andrei-Valentin Ciobotaru a câştigat a opta maşină Dacia Logan Acces, în valoare de 7.000 de euro.

Vestea câştigării marelui premiu l-a găsit pe tânărul de 29 de ani acasă, alături de familie, unde abia se retrăsese după o zi de muncă. Iată care a fost reacţia: „Iniţial, nici nu doream să răspund la telefon. Nu m-am așteptat o clipă să câştig maşina, dar iată că s-a întâmplat. Recomand tuturor să-și încerce norocul. Noi am mers la Amanet Romero pentru că aveam nevoie de un împrumut şi uite că am câştigat marele premiu. Cea mai fericită va fi soţia, pentru că, de acum, va conduce o maşină nou-nouţă”.

Cum poţi câştiga următoarea maşină?

La tombola Avantaj Plus poate participa orice persoană, cu vârsta minimă de 18 ani, dacă optează pentru un împrumut de la Amanet Romero. La fiecare achitare sau prelungire de contract Avantaj Plus, se oferă un bilet de tombolă, iar din 3 în 3 luni, prin tragere la sorţi, se câştigă o maşină Dacia Logan. Totodată, optând pentru împrumutul Avantaj Plus, vă înscrieţi automat şi în cursa pentru premiile lunare în bani cash.

Dacă însă aveţi deja maşină, puteţi alege contractul Gold, cu care câştigaţi unul din cele 10 lingouri de aur de 24 carate, fiecare cântărind 5 grame. Valoarea unui lingou este de 200 euro, iar extragerile se efectuează lunar.

Următoarea extragere Avantaj Plus va avea loc în luna martie 2017. Mai multe detalii puteţi cere în oricare din punctele de lucru Romero, vizitând site-ul www.romero.ro sau accesând pagina de Facebook AmanetGalaţiRomero.

De fiecare dată când viaţa se întâmplă şi aveţi nevoie de bani, Amanet Romero vă oferă soluţia. Puteţi împrumuta orice sumă de bani, cu un comision foarte bun, doar cu buletinul şi o garanţie în aur, pentru o perioadă de 90 de zile. În cazul în care doriţi să prelungiţi perioada contractuală este de ajuns să faceţi o vizită în oricare din cele 20 puncte de lucru Romero. De asemenea, puteţi restitui suma împrumutată mai devreme, astfel comisionul fiind recalculat în funcţie de numărul de zile.

În plus, veţi beneficia de card de reducere, care vă garantează un comision redus, negociere la cursul de schimb valutar şi 5% reducere la achiziţionarea de bijuterii din magazinele Maia Bijou.

Alte servicii pe care vi le oferă firma Romero sunt: schimb valutar şi transfer bani oriunde în ţară sau străinătate.

(P)

Citit 12558 ori Ultima modificare Luni, 01 Iunie 2020 09:31