INCIDENT GRAV la un service auto din Galaţi. Un mecanic beat a furat o maşină

Scris de  Luni, 20 Martie 2017 20:30
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)


Un gălăţean s-a asigurat de un dosar penal de toată frumuseţea, după ce a binevoit să-i facă un serviciu nu tocmai ortodox unui amic. Beat mort, bărbatul, angajat al unui service din municipiu, a luat cheile de la o maşină aflată la reparat, s-a urcat la volan şi a pornit prin oraş, "omiţând" încă un mic aspect foarte important: nu avea permis de conducere. Totul pentru a-şi conduce acasă un prieten, aşa cum avea să susţină în faţa poliţiştilor de la Secţia 1, care l-au oprit în trafic pe strada Română şi au constatat că bărbatul aflat la volan avea o alcoolemie în aerul expirat de 1,03 la mie.

Următorul pas pentru agenţii de poliţie a fost să stabilească faptul că şoferul avusese odată permis, dar că dreptul de conducere îi fusese anulat pentru alte abateri. De aici şi până la aflarea întregii poveşti nu a mai fost decât un pas.

Individul este acum cercetat penal pentru nu mai puţin de trei infracţiuni: conducere fără permis, conducere sub influenţa alcoolului şi furt.

Citit 1565 ori Ultima modificare Luni, 20 Martie 2017 18:42

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.