Peste 3.000 de cauze civile cu procurori, în 2009

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În 2009, instanţele de judecată din circumscripţia Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi (Galaţi, Tecuci, Tg.Bujor, Lieşti) au soluţionat 3.030 cauze civile cu participarea procurorului.

Hotărârile pronunţate în toate aceste cauze au fost verificate de procuror din punct de vedere al legalităţii şi temeiniciei, în vederea exercitării căilor de atac.

Din totalul hotărârilor pronunţate, 632 privesc activitatea proprie a Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, 2.154 pe cea a Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, 178 – Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci, 16 – Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg. Bujor şi 30 – Parchetul de pe lângă Judecătoria Lieşti. 

Faţă de aceste hotărâri, procurorii unităţilor de parchet (de pe lângă Judecătoriile Galaţi şi Tecuci) au declarat 19 apeluri sau recursuri civile, din care nouă în activitatea proprie.

În aceeaşi perioadă, instanţele de control judiciar au soluţionat 10 apeluri şi recursuri civile, indiferent de data declarării lor. Rezultatul? Din totalul apelurilor şi recursurilor soluţionate au fost admise 9, unul fiind respins.

Citit 654 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.