Reținut după ce a spart o casă și magazinul sătesc

Reținut după ce a spart o casă și magazinul sătesc
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Un bărbat de 36 de ani din localitatea Smulți este principalul suspect în cazul a două furturi comise pe raza comunei în decurs de două luni. Polițiștii au ajuns la el în urma unei reclamații venite din partea patroanei unui magazin alimentar din sat, în incinta căruia funcționează și un bar. Femeia, în vârstă de 55 de ani, și-a găsi dimineață, la ora deschiderii, magazinul vandalizat, din incintă lipsind peste o sută de pachete de țigări și preparate din carne, toate în valoare de aproape 3.000 de lei. 

”În urma activităților investigative desfășurate de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu Bujor și ai Secției 5 Poliție Rurală Rădești, a fost identificată persoana bănuită de comiterea acestei fapte. Este vorba de un bărbat cu vârsta de 36 de ani din comuna Smulți, județul Galați. La data de 9 februarie 2023, au fost puse în executare două mandate de percheziție domiciliară la două adrese din comuna Smulți, la una dintre acestea, unde locuiește bărbatul de 36 de ani, fiind depistate zece pachete de țigări, care au legătură cu cauza, dar și un obiect, care ar fi fost folosit la forțarea elementelor de siguranță de la ușa de acces în bar”, a explicat ag. șef. pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.  

Cercetările ulterioare au scos la iveală faptul că suspectul spargerii de la magazin mai avea la activ o ispravă similară. La finele lunii noiembrie, ar fi intrat în locuința unui consătean, în timp ce acesta nu era acasă, și i-ar fi furat o drujbă în valoare de 400 de lei. În baza celor probate, polițiștii l-au reținut pe individ, urmând a-l prezenta unui procuror de la Tg. Bujor, cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat. 

Citit 2323 ori Ultima modificare Duminică, 12 Februarie 2023 03:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.