Atac cu spray și cuțit, într-un bar din Galați

Atac cu spray și cuțit, într-un bar din Galați
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Un nou incident soldat cu rănirea unei persoane și tulburarea gravă a liniștii publice a avut loc, la finele săptămânii trecute, într-un bar din zona I.C. Frimu. S-a întâmplat sâmbătă seară, în locația unde câțiva bărbați, aflați la o masă, ar fi avut un invitat "nepoftit", care ulterior a reușit să golească localul în timp record, după ce a făcut uz de arme albe.

Individul, despre care avea să se afle că are 32 de ani, s-ar fi așezat nepoftit la masa unde petreceau mai mulți bărbați. În momentul în care unul dintre ei i-ar fi cerut să plece, intrusul a devenit nervos și a ieșit la atac.

A fost anunțată poliția, care avea să stabilească faptul că în decurs de numai câteva secunde, individul a agresat mai multe persoane. "Bărbatul l-ar fi agresat fizic pe unul dintre cei doi aflați la masa respectivă. Ulterior, ar fi folosit un spray iritant-lacrimogen, precum și un cuțit, pe care le avea asupra sa, pulverizând asupra persoanelor de la masa unde se așezase și agresându-l fizic, din nou, pe același bărbat. Totodată, ar fi amenințat cu acte de violență și celelalte persoane prezente în bar", a precizat ag. șef pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Polițiștii Secției 4 l-au identificat rapid pe agresor, constatând că acesta nu era la prima abatere. Este vorba de un tânăr cu mai multe antecedente penale, având probleme cu legea și în afara țării. În urmă cu câteva zile, el a fost trimis în judecată pentru conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe. La acestea se vor adăuga noi acuzații, el fiind acum anchetat pentru lovire sau alte violențe, amenințare, port sau folosire fără drept de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Judecătoria Galați a decis duminică, 26 decembrie, să emită pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citit 4543 ori Ultima modificare Marți, 05 Decembrie 2023 07:36

2 comentarii

  • postat de comunismul
    Miercuri, 29 Noiembrie 2023 17:10
    5.13.202.***
    a luat-o lumea asta razna bai nene!
    0
    4
  • postat de yani
    Marți, 28 Noiembrie 2023 03:22
    5.13.128.***
    Dar pentru tentativa de omor ?, ca doar cutitul nu l-a folosit sa deschida scrisorile din carnea omului.Desi individul e certat cu legea c-am peste tot in lume , totusi a ramas liber pana sa fie saltat,Din imaginile prezentate la Tv se vede altceva, cea ce sa intamplat in bar.
    1
    36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.