Rock cinstit în Taverna

Rock cinstit în Taverna
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Muzica bună face legea în fiecare vineri seară în Taverna, pe strada Cuza.

Dacă vă plac rock-ul de bună calitate şi sunetele pure, atunci nu aveţi niciun motiv să rataţi reprezentanţiile băieţilor de la „Over”, care susţin concerte live în fiecare joi şi vineri. Joia electrică este completată de vinerea acustică, în cadrul unor show-uri care vă vor aminti de hiturile din ultimii 20-30 de ani.

Concertele încep la ora 20,30 şi se termină de multe ori după miezul nopţii, întrucât publicul însetat de bere şi de muzică de calitate cere bisuri repetate.

„Over” (Dan Ioan – chitară bas, voce, Cristi Gherghescu - tobe, percuţie, Cristi Nicolau – clape, chitară, voce, Victor Udreş – chitară, voce) este o formaţie tânără, care stăpâneşte la perfecţie arta de a face „cover-uri” şi are capacitatea de a face spectacol la fiecare reprezentaţie. Atmosfera din Taverna e specială, publicul cântă cu formaţia aproape toate piesele şi, din când în când, se lasă şi cu dansuri.

Dacă reprezentaţiile „electrice” (joia) ale celor de la „Over” sunt ceva mai vechi şi au deja un public fidel, proiectul „unplugged” (vinerea) e încă în fază experimentală, însă e cel puţin la fel de reuşit. Sunetele „reci” sunt însufleţite de prestaţii încinse ale membrilor trupei, iar produsul e un rock cinstit, curat, plăcut.

Citit 1862 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.