CUPA PRESEI LA TIR la Poliţia Locală. Ziariştii, drept la ţintă!

CUPA PRESEI LA TIR la Poliţia Locală. Ziariştii, drept la ţintă!
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Reprezentanţii mass-media din Galaţi au participat ieri la „Cupa Presei la Tir”, întrecere organizată cu ocazia Zilei Poliţieie Locale, ce va fi celebrată pe 21 mai.

Competiţia desfăşurată în poligonul acoperit din cadrul Poliţiei Locale Galaţi a început abia după ce toţi ziariştii au fost instruiţi de Ilie Stavăr, armurierul instituţiei. Abia apoi a urmat tragerea propriu-zisă, care a fost alcătuită din două episoade. Prima dată s-au tras trei focuri de „încălzire”, pentru ca ziariştii să se obişnuiască cu armele, iar apoi fiecare reprezentant al mass-media a primit câte un încărcător cu şase gloanţe, fiecare punct ochit contând pentru efectuarea clasamentului.

La finalul competiţiei, la băieţi, locul întâi a fost ocupat de Gabi Vlad (Antena 1), urmat pe locul al doilea de Florin Matei (foto-reporter) şi, pe locul al treilea, de Ticu Ciubotaru (România liberă). Pentru fair-play, conducerea instituţiei a oferit separat premiile pentru fete. Aici, în fruntea clasamentului s-a clasat subsemnata, urmată, pe locul al doilea, de Elena Fătu (TVR) şi, pe locul al treilea, de Aura Cristian (Kanal D).  Premiul de consolare a ajuns la Aurel Sabău (România Tv), iar cel pentru fair-play a fost adjudecat de către Dan Paic (Agerpres).

Ziariştii care s-au remarcat la concursul de tir au primit, din partea instituţiei organizatoare, diplome şi medalii, iar ceilalţi reprezentanţi ai presei au primit diplome de participare, premierea fiind făcută de Mihai Manoliu, directorul Poliţiei Locale.

Citit 1599 ori Ultima modificare Marți, 19 Mai 2015 17:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.