Un gălăţean în ultima semifinală "Românii au Talent". Îl mai sărută Mihaela Rădulescu?

Un gălăţean în ultima semifinală "Românii au Talent". Îl mai sărută Mihaela Rădulescu?
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Tânărul dansator căruia Mihaela Rădulescu i-a dăruit un sărut, Florentin Hriscu, se va lupta vineri seara, la Pro Tv, pentru un loc în marea finală a concursului „Românii au Talent”. Are 21 de ani şi este student în ultimul an la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Galaţi. După cum mărturiseşte pe site-ul Pro Tv, la 16 ani am început să practice breakdance.

„Scena m-a atras şi pot spune că este a doua casă a mea. Cea mai plăcută experienţă din viaţa mea a fost faptul că am putut pleca din ţară: am stat o lună în Italia am dansat în mai multe oraşe, în plină stradă. Eu cu încă un prieten care locuieşte acolo, dansam, iar oamenii care se uitau la noi ne răsplăteau punându-ne bani într-o cutie pe care am lăsat-o pe jos. Acesta este şi unul dintre motivele pentru care vreau să devin actor, să ajung în minţile şi inimile oamenilor, şi să le pot transmite diferite mesaje şi emoţii de orice fel”, mărturiseşte gălăţeanul în mesajul de prezentare de pe site-ul „Românii au Talent”.

Deşi Mihaela Rădulescu a spus că nu-l mai sărută, rămâne de văzut dacă va rezista ispitei. Noi îi ţinem pumnii pentru marea finală.

Citit 1233 ori Ultima modificare Joi, 04 Iunie 2015 17:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.