SUCCES pentru CrissMusic. Când e vorba de cântat, gălăţencele iau toate PREMIILE

SUCCES pentru CrissMusic. Când e vorba de cântat, gălăţencele iau toate PREMIILE
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Alexandra Sîrghi şi Gunay Cilenti sunt, cu siguranţă, două nume cunoscute gălăţenilor, de la recentul sezon al concursului „Next Star”.

Aplaudate şi apreciate pe scena talentelor de la Antena 1, cele două eleve ale CrissMusic Canto School, şcoala de muzică a soţilor Cristina şi Valentin Vasopol, artişti la Teatrul Muzical „Nae Leonard”, şi-au reconfirmat talentul şi vocile minunate, weekendul trecut, la Festivalul „Top Ten Kids”, de la Mihail Kogălniceanu - Constanţa. După cum am aflat de la profesoara lor, Alexandra Sîrghi şi-a adjudecat premiul II, iar Gunay Cilenti premiul III. Colegei lor Bianca Tilici i-a fost decernat Premiul special „Hellios Inn”, pentru cea mai bună atitudine scenică.

Mai trebuie spus că Alexandra Sîrghi a câştigat, acum o săptămână, premiul I la un concurs la Călăraşi, în faţa unui juriu format din artişti ca Nicole Cherry, Gabriel Cotabiţă şi Andreea Antonescu.

„CrissMusic devine o şcoală al cărei nume este din ce în ce mai renumit, atât în Galaţi, cât şi în ţară! Copiii din şcoala noastră se remarcă în concursuri printr-o emisie corectă şi o tehnică a interpretării deosebită”, ne-a declarat Cristina Vasopol.

Citit 2868 ori Ultima modificare Marți, 14 Iunie 2016 17:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.