A fost publicată fărădelegea lui Arhimede

A fost publicată fărădelegea lui Arhimede
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Potrivit legii îndrăgitului fizician Arhimede Cornel din Ferentari, un corp scufundat într-un lichid este împins de jos în sus, indiferent dacă apa caldă este rece sau dacă Nicușor Dan nu va mai câștiga un mandat de primar.

Conform fărădelegii aceluiași om de știință, un recidivist din București, judecat pentru violare de domiciliu după ce a intrat în casa unui bucureștean pentru a face duș, a fost condamnat la opt luni de închisoare. Mai grav decât atât este faptul că ambiguitatea legată de proveniența apei calde și sursa de căldură care a făcut posibil dușul respectiv ar putea induce în mentalul colectiv ideea că Nicușor Dan își face datoria de primar general.

  • Acum un an și ceva, Nicușor Dan dubla prețul gigacaloriei, sub pretextul că ajută mediul. E ca atunci când, pe motiv că ajută mijlociul, referirile materne legate de primar sunt dublate în limba diatribă, cunoscută în popor și sub denumirea de prozaica veche.
  • Cel mai haios eveniment onomastic pățit de primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, este acela că, în urmă cu 2 ani, l-a numit în funcția de consilier pe probleme igienice, calorice și hidrologice pe jurnalistul Petrișor Obae.
  • Gurile rele obișnuite cu apa de gură spun că, în perioada pandemiei, foarte mulți bucureșteni s-au spălat "la chiuvetă". Unii chiar și cu 3 doze.
  • Legenda urbană spune că, în zilele cu soare și cer senil, din București pot fi văzute, cu ochiul liber, crucea de pe Caraiman și persoanele din Sinaia care au apă caldă.
  • După ce-a fost surprins traversând strada printr-un loc nepermis, lui Nicușor Dan i-a încolțit ideea de a mai candida o dată la Primăria Capitalei, doar pentru a le demonstra bucureștenilor că se poate trece și înapoi.
  • În timp ce pietonii de rând din Capitală traversează strada pe zebră, Nicușor Dan o traversează pe alzebră.
  • Nicușor Dan se numără printre puținii matematicieni care pot rezolva problema apei calde din București prin metoda reducerii la absurd: pleacă de la premisa că este primar general, ca să demonstreze contrariul.
  • Cum s-ar intitula actualul primar general al Capitalei, dacă i-ar lua locul lui Iohannis, la Cotroceni?! Ficușor Dan.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1752 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:41

Mai multe din această categorie:

3 comentarii

  • postat de nedumerire
    Marți, 18 Iulie 2023 16:47
    89.39.81.***
    unde e danut lungu? prea bun pentru V.L?
    0
    0
  • postat de Cornel
    Marți, 18 Iulie 2023 07:59
    5.13.148.***
    Bravo, Andrei! Treci la loc! Ai 3. Trei trandafiri.
    0
    0
  • postat de Andrei
    Marți, 18 Iulie 2023 01:15
    5.184.223.***
    Ha, ha, ce glume proaste. Sper Nicusor, cel care a pus la loc in buget miliarde, banii furati de duamna cu sârmă, să mai câștige un mandat, ca să moară de ciudă rețeaua mafiotă. Înțeleg că la Galați lucrurile se văd cu totul altfel. Nici nu mă miră.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.