De gunoaie ne arde nouă acum?!

De gunoaie ne arde nouă acum?!
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

* În sfârșit, gălățenii pot respira ușurați! Mă rog, poate nu neapărat ușurați, dar putem respira, după ce groapa de gunoi a orașului de la poalele turnului de televiziune a luat foc. Pompierii invitați la fața focului spun că încă n-au reușit să-și dea seama dacă focul a fost pus de o mână criminală sau una de piroman. Vorba unuia dintre vecinii mei de cartier, campania electorală a început, însă nu de gunoaie ne arde nouă acum. Din cauza fumului degajat de incendiul de la groapa de gunoi a orașului, avioanele care trebuiau să aterizeze pe aeroportul de la Galați au fost redirecționate către parcarea suspendată a tunelului de sub Dunăre.

* La Cluj a fost relansat celebrul film de desene animate "Polițist adjectiv, gen", sub titulatura de "Polițist să fii, noroc să ai ca să scapi".

O polițistă i-a pulverizat spray lacrimogen în față colegului său, în timp ce acesta se chinuia să bage în autospecială un bărbat recalcitrant. La reconstituire, doamna polițist a folosit un spray nazal de muște, pe motiv că lacrimogene sunt doar telenovelele. Concluzia anchetatorilor?! Nu toate organele legii fac miere.

* AstraZeneca a anunțat că retrage de pe piață vaccinul anti-COVID-19. E ca la mașini: l-au chemat în ser-vice. Românii care n-au apucat să-și facă rapelul cu muștar în Piața Obor sunt invitați la biblioteca Spitalului Obregia, la relansarea volumului de poezii haioase "Seringa Crypto și Laponia Enigel".

* O senatoare germană, fost primar al Berlinului, a fost lovită într-o bibliotecă și a ajuns la spital.

Cazul de violență culturală seamănă cu cel în care a fost implicat Piedone. Celebrul candidat la primăria Capitalei Cristian Popescu Piedone a fost văzut într-o bibliotecă din Alexandria. A doua zi, presa din Giurgiu a dezmințit informația, pe motiv că până și medicii sunt rezervați.

* Presa anunță că o echipă de ingineri din Elveția a creat bateria cu stare solidă care poate fi încărcată într-un minut. "Bateria are grosimea unui fir de păr." Sau, cum spune Snoop Dog, ar trebui să apară și mașina electrică de tuns iarba, care poate fi condusă chiar și de către cei care au carnet de sănătate.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Conținutul este proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1999 ori Ultima modificare Vineri, 10 Mai 2024 12:07

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de un simplu votant
    Vineri, 10 Mai 2024 09:29
    5.13.165.***
    bun articol!
    haz de necaz!
    dar despre strada Domneasca unde se schimba bordurile si sunt santuri de aparare? oare vin invadatorii, acum in prag de alegeri?
    2
    0

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro