Asfaltule, să-ţi fie ţărâna uşoară!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Traian Băsescu este urmărit penal pentru şantaj. Să fie acesta doar aperitivul? E foarte posibil, deşi marinarii sunt nevoiţi să meargă numai pe hrană rece.

* Doamna Oana Niculescu-Mizil nu mai este parlamentar al României, concubina lui Vanghelie demisionând în momentul în care ea şi iubitul care este au fost chemaţi la audieri. Aşa ne pierdem valorile, acesta e ritmul în care nu ne vom mai regăsi... Un’ te duci, tu, cocorule, când te duci?

* Mazăre a stat iarăşi numai 24 de ore la Poliţie, exact ca anul trecut, primarul de Constanţa urmând să fie cercetat în libertate. Ieri îi plângeam pe acest umăr de pagină, iar Dumnezeu a mai făcut o minune. Probabil că şi Cel de Sus are bilete pentru la vară, la patru stele...

* Jeremy Clarkson, prezentatorul suspendat al emisiunii Top Gear, spune că şoferii de Dacia n-au văzut asfalt în viaţa lor. Nu trebuie să fii vizionar ca să emiţi o asemenea concluzie - ieşi pe oricare rută din judeţ ca să-ţi dai seama că pe aceste străzi nu s-a mai pus asfalt de cel puţin 25 de ani. Păi, firmele care şi-au tras abonament la asfaltări (ce termen sofisticat, inadecvat!) au vreun interes să facă lucrări durabile? Dacă foloseşti materie primă de calitate, anul viitorul nu mai pupi, deci te paşte insolvenţa.

* Bate un vânt rece de tot din zona euro. Se anunţă că scad salariile. Iarăşi! Pentru cei fără loc de muncă, e o veste neutră - e ca şi cum i-ai spune unui suporter al echipei de fotbal a Germaniei că Timorul de Est a bătut în Mongolia.

* Vorba domnului Ghişe, trebuie să păstrăm un echilibru în balotul de informaţii, aşa că am pregătit şi una pozitivă, una în care se vorbeşte exclusiv despre creşteri. Eh, se tot duce în sus preţul carburanţilor. De fiecare dată când ajung la pompă, am impresia că n-am mai dat pe acolo de un deceniu - niciodată nu coincid cifrele de pe ecran. Are cineva vreun cocteil Molotov în plus? Rămân dator.


CITEŞTE ŞI: Prima vară fără Mazăre

Citit 604 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Martie 2015 18:29

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.