Cu cine stai pe net, Victore?

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

E greu să fii premier de ţară luată la îngrămădeală în UE, dar evitată solemn când vine vorba de Schengen. Mai mult, mi se pare imposibil să conduci Guvernul dacă, şi pe timpul vacanţei amărâte de la Miami, eşti nevoit să te loghezi pe Facebook ca să explici ce ai făcut bine ca să nu fie rău. Ponta a intrat acum două zile pe reţeaua de socializare (Daciana credea că vrăjeşte cu vreo gagică din Opoziţie) ca să arate că susţine dezvoltarea într-un ritm susţinut a domeniului IT. Victore, aşa prost cum m-a lăsat mama pe planetă, iată ce gărgăuni mi-au vizitat materia cenuşie:

1. Prin facilităţile aduse acestui sistem, încerci să te dai pe bune cu băieţii care te-au făcut şi la ultimele alegeri. La alea prezidenţiale mă refer. Între două reinstalări de Windows şi o curăţare de cooler, vor zice din colţul ţigării – dă-l, băi, naibii, bine că n-a mai luat şi de data asta! Doriţi şi un hard extern?

2. Destul de târziu te-ai trezit s-o arzi băieţeşte pe Facebook. Grijă mare, însă, poate scapi vreo editare la postările recente şi vor vedea toţi nemâncaţii patriei că te afli în America! Victoraş, nici măcar amicul Dragnea nu-ţi mai doreşte binele, ia de bun sfatul unui individ care măcar o spune cinstit că nu te suportă!

3. Pierzi cam mult timp pe Internet, nu crezi? Nu-ţi place bronzul de Miami, te fereşti de românaşii de pe plajele americane? Eu mi-aş face griji, Daciana stă prea mult la soare fără tine, dragă premierule de nota opt! Nici măcar insolaţia nu trebuie permisă în viaţa de cuplu.

4. Parcă te dădeai mândru de a fi român, aşa-mi aduc aminte de acum nouă-zece luni de zile... De ce nu te-ai înghesuit la Mamaia sau la Eforie, unde s-au vândut mai multe locuri decât cele existente? Te-ai fi lipit şi la o Salmonella, ceva, de la tonele de carne ieşite din garanţie, însă măcar ai fi rămas unul de-al nostru. Nea Nelu, ca să dau exemplu de-un social-democrat sărac şi cinstit, ar fi fost în stare să trăiască şi la cort, în Vamă, numai să pozeze în fiu al poporului. Măcar cât stă Iohannis pe la Neptun, monşer...        

Citit 889 ori Ultima modificare Miercuri, 05 August 2015 15:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.