Pinalti se execută, dar orişicât

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Un biolog japonez a luat premiul Nobel pentru Medicină pe anul 2016. Românii ar fi avut şansa lor, nu putem nega evidenţa, dar sunt puţin ocupaţi cu politica.  

* Apropo de politică. Sosit ieri în România (nu ştiu unde a fost, dacă a fost, doar presupun), preşedintele Iohannis a transmis un mesaj pentru cetăţenii cu drept de vot: „Politicienii ne spun ce proastă e justiţia asta, că îi încurcă, ţin discursuri retrograde”. Da, asta voiam să spun şi eu, pe unii îi lasă fără cel puţin o casă... Mă rog, chestii, socoteli, vorba lui nea Bachus.

* Conform sentinţelor finale din dosarul Microsoft, Pinalti de la Piatra are de executat şase ani cu executare, şase ani de penitenţă cu televizor color şi aer condiţionat. Va ieşi după numai un an şi opt luni – are şi un pic de vârstă, e haios când întredeschide cavitatea bucală şi nici nu ştiu cum a rămas povestea cu scrierile de la dos. De aici extrag şi titlul rubricii: Pinalti se execută, dar orişicât.

* Şi Cocoş are de stat la beci vreo trei ani şi ceva... Ce ironie, în aceeaşi vreme fosta nevastă, despre Lenuţa e vorba, face antrenamente pentru a deveni mămică. Poate va veni la un moment dat să-i sfinţească celula, doar ştim că blonda va urma un master în teologie.

* Împingând copiii de mici către balet şi bune maniere îi scoatem cu diplomă de şomeri la sigur, iar ei vor îngroşa clasa oamenilor inutili, a afirmat ieri deputatul Varujan Pambuccian. Iată ce am înţeles din spusa cunoscutului politician:

1. Elevii de gimnaziu care, cu mine în autobuz, s-au salutat pestriţ cât îi ţineau bojocii – ce faci, coa’?, bine, coa’! – au o altă şansă în viaţă. Şansa de a părea toată viaţa mai tineri fix cu cei şapte ani de la domiciliu.

2. Nu înţeleg de ce baletul constituie o problemă pentru societate. Poate ne trezim, Doamne fereşte, cu un nou protest la Opera Română, chiar dacă prin afirmaţia lui Pambuccian este ucisă din faşă concurenţa angajaţilor instituţiei.

Citit 505 ori Ultima modificare Luni, 03 Octombrie 2016 17:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.