Aleșii locali, convocați în ședință, în a treia zi de Crăciun

Aleșii locali, convocați în ședință, în a treia zi de Crăciun
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

În a treia zi de Crăciun, consilierii locali au fost convocați în ședință extraordinară online, pentru aprobarea unor proiecte de hotărâre urgente. Una dintre cele mai importante decizii a fost rectificarea bugetului general de venituri și cheltuieli al municipiului Galați, pentru anul 2023.

Conform documentelor, a fost alocată suma de 1,2 milioane de lei la capitolul Asigurări și Asistență Socială pentru drepturile asistenților personali ai persoanelor cu handicap grav sau indemnizațiile lunare. De asemenea, pentru cheltuielile de funcționare ale instituțiilor de spectacole și concerte s-au alocat 6,2 milioane de lei.

Nu mai puțin importantă a fost aprobarea cheltuielilor necesare plății abonamentelor tip BASIC 45, pentru transportul în comun, beneficiarilor Cantinei de Ajutor Social Galați, după ce, din anchetele sociale, a reieșit faptul că zece la sută dintre beneficiarii cantinei locuiesc în zone limitrofe Galațiului și nu au posibilități financiare pentru a suporta costul transportului.

Citit 1626 ori Ultima modificare Joi, 28 Decembrie 2023 17:07

1 comentariu

  • postat de MIMI
    Vineri, 29 Decembrie 2023 12:36
    86.124.202.***
    AU FOST EI DERANJAȚI ÎN A III A ZI DE CRĂCIUN??NESIMȚIRE MARE DIN PARTEA CONVOCATORULUI! AAAAA AM UITAT CĂ TREBUIA SĂ BEA ȘAMPANIA DUPĂ REALIZĂRILE PE 2023!! TAXE FINANȚE MĂRITE,TAXE PARCĂRI MĂRITE, TAXA PE APĂ PLINĂ CU IMPURITĂȚI MĂRITĂ ,SALAR BETONEL MĂRIT!RUȘINEEE!
    0
    26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.