Un șef nou, temporar, la Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor

Un șef nou, temporar, la Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Detașarea lui Laurențiu Asaftei în funcția de comisar-șef al Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud-Est a expirat pe 31 decembrie 2023 și nu a mai fost prelungită. Atribuțiile de comisar-șef au fost preluate, temporar, de către comisarul Mona Fătu, care a mai deținut această funcție în 2022. Laurențiu Asaftei s-a întors pe postul pe care este titular, la Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate - Serviciul Teritorial Galați, din subordinea Ministerului Mediului, pe funcția de consilier superior.

Așa cum „Viața liberă” a scris pe 6 decembrie 2023, Comisariatul Regional al Protecției Consumatorilor, cu sediul la Galați, ar urma să dispară în curând, județele din subordinea sa urmând să fie împărțite între trei comisariate teritoriale care, la fel, urmează să fie înființate. Buzăul și Brăila vor fi preluate de viitorul comisariat teritorial din Prahova, iar Tulcea și Constanța „ajung” la București. Împreună cu Vasluiul, Galațiul se va subordona comisariatului teritorial de la Iași.

Această reorganizare ar fi trebuit să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2024, dar a fost amânată, deocamdată nu se știe până când.

Citit 2229 ori Ultima modificare Luni, 08 Ianuarie 2024 21:54

2 comentarii

  • postat de Zz
    Marți, 09 Ianuarie 2024 15:04
    95.76.1.***
    Învârteli sa iasă posturi bine plătite. În rest nimic rezolvat ptr. Consumator. Tara nimănui. Și bine ar fi sa fie luata de cineva, cu șacalii aceștia nu mai facem nimic
    0
    11
  • postat de Roman
    Joi, 04 Ianuarie 2024 21:48
    46.97.176.***
    Rotirea cadrelor.Vai mama noastră.Pai cate nereguli sunt în Galati sa nu vrei sa ți faci norma de amenzi.Dar de ce sa nu plătească galateanul în plus sau sa mănânce mâncare stricata și sa nu și umfle buzunarele ca de e capitalism,nu ca ar fi ceva rău doar ca cine poate oase roade,pardon înțelegeți.
    3
    38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.