Băutura l-a lăsat fără permis

Băutura l-a lăsat fără permis
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Un șofer în vârstă de 28 de ani a rămas pieton și este pasibil de pușcărie după ce a fost prins băut la volan.

Starea avansată de ebrietate a tânărului originar din Piscu a fost constatată de polițiștii de la Braniștea, care l-au oprit pe o stradă din comună. Testarea cu etilotestul a arătat o concentrație în aerul expirat de 0,98 la mie, valoarea reală a alcoolemiei din sânge urmând a fi stabilită de analizele de laborator. Șoferului i-a fost reținut permisul și i s-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului. 

Citit 1512 ori Ultima modificare Vineri, 10 Mai 2024 16:04

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro