Cu şantierul în pragul porţii - Un gălăţean acuză Tancrad că îi inundă curtea

Cu şantierul în pragul porţii - Un gălăţean acuză Tancrad că îi inundă curtea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
  • Omul susţine că lucrarea executată pe Frunzei va conduce inevitabil la inundarea propriei locuinţe  

După ce a stat ani de zile pe o stradă ca vai de lume, desfundată şi plină de praf, Emil Tănase s-a bucurat când a văzut că municipalitatea a decis ca artera să intre în lucrări de modernizare. Modernizarea străzilor Frunzei, Oţelarilor, Stadionului şi Gheorghe Asachi se ridică la 47 de milioane de lei, lucrările fiind realizate de Tancrad. Din păcate însă, Emil Tănase nu mai doarme noaptea de grijă de când a realizat că nivelul trotuarului va fi deasupra nivelului din curtea sa. "Are să-mi intre în curte toată apa de pe stradă! Cei de la Tancrad au înălţat nivelul nepermis de mult! Unde să mă duc, cui să mă adresez?", spune omul care măsoară permanent cota viitorului trotuar cu cea din curte.

Degeaba l-au asigurat muncitorii de pe stradă că trotuarul nu va fi deasupra nivelului curţii! Omul nu scapă de temeri: "Mi-am construit vila în 2000, cu acte în regulă, cu proiect cu tot. De ce SC Tancrad sau proiectantul nu au luat în seamă când au gândit lucrarea şi nivelul din curtea mea?". Domnul Tănase crede că "cei de la Tancrad ridică nivelul trotuarului artificial, bagă mai mult material ca să i se deconteze mai mult" şi ne arată o gură de canalizare montat în urmă cu două săptămâni care, într-adevăr, este la un nivel inferior faţă de nivelul unei alte guri de canalizare din apropiere!

Cum ingineri nu suntem şi, până la urmă, este vorba despre o lucrare publică, pe bani publici, am sesizat Primăria Galaţi cu privire la această situaţie. Rămâne de văzut ce soluţie va găsi Direcţia Tehnică.

Citit 1806 ori Ultima modificare Marți, 14 August 2012 16:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.