Concurs câştigat pe 1 aprilie. Răzvan Avram, noul director al Agenţiei pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Galaţi

Concurs câştigat pe 1 aprilie. Răzvan Avram, noul director al Agenţiei pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce a stat o bună bucată de vreme pe tuşa administraţiei, Răzvan Avram a fost instalat ieri în funcţia de director executiv al Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Galaţi. Ziarul nostru a anunţat încă din februarie că acest post îi revine PC, şi că favorit este Răzvan Avram, finul senatorului PC Eugen Durbacă.

Concursul pentru ocuparea postului, amânat multă vreme, a avut loc pe 1 aprilie, la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. Candidaţilor, pentru că Avram nu a fost singur, li s-au cerut studii universitare absolvite cu diplomă de licenţă şi vechime de minim trei ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

Fost consilier local PC, Avram se poate lăuda cu experienţă managerială, nu neapărat în calitate de patron al primului sex-shop din Galaţi, ci la cârma Centrului Cultural „Dunărea de Jos”, de unde a fost gonit de fostul preşedinte al judeţului, Eugen Chebac. Pentru că a promovat concursul, Avram a devenit funcţionar public şi a fost numit director în baza ordinului emis de Agenţia Naţională de Plăţi şi Inspecţie Socială.

Olimpia Ralea, fosta directoare, va deţine funcţia de şef serviciu în cadrul instituţiei.

Citit 6199 ori Ultima modificare Vineri, 12 Aprilie 2013 18:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.