Staţia de taxi de la Spitalul Judeţean a fost desfiinţată!

Staţia de taxi de la Spitalul Judeţean a fost desfiinţată!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Prin votul Consiliului Local, nu mai puţin de 11 staţii de taxi din Galaţi, printre care cea de pe strada Brăilei, din dreptul Spitalului de Urgenţă, vor fi desfiinţate. Măsura a fost luată, susţine raportul de specialitate, pentru a veni în întâmpinarea solicitărilor venite atât din partea conducerii Spitalului Judeţean „Sf. Apostol Andrei”, cât şi din partea Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Galaţi. Cele două instituţii au cerut desfiinţarea şi reamplasarea unor staţii taxi, pentru a fi în concordanţă cu normele de siguranţă a circulaţiei şi pentru decongestionarea traficului, în vederea accesului facil al pacienţilor la Policlinică.

Verificările făcute de către Compartimentul Transport Urban din cadrul Primăriei au scos la iveală faptul că unele staţii de taxi stau nefolosite, deci pot fi desfiinţate. Este vorba despre cele situate pe: strada Stadionului - Turnul de Televiziune, strada Portului - Vama Galaţi, SC Damen, Bulevardul Marii Uniri - Hotel Vega şi strada Tecuci intersecţia cu Leonard. Vor fi desfiinţate şi staţiile de taxi de la Parcul Cloşca, Cimitirul Eternitatea, intrarea în Parcul CFR, intersecţia străzilor Anghel Saligny cu Siderurgiştilor şi Autogară.

În schimb, va fi înfiinţată o staţie taxi pe strada Galaţi, la Grădiniţa Piticot. Va fi mărit de la patru la 15 numărul de locuri de parcare din staţia de taxi de la intersecţia străzilor Basarabiei cu Leonard, şi dublată, la 12 locuri, staţia de taxi de la McDonald’s.

Citit 4157 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Aprilie 2013 17:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.