Absurd de Galaţi/ Sapă, frate, sapă, sapă, nu ştii peste ce dai niciodată!

Absurd de Galaţi/ Sapă, frate, sapă, sapă, nu ştii peste ce dai niciodată!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bun găsit în Galaţiul situaţiilor absurde! „Sapă, frate, sapă, sapă/ până când vei da de apă/ Sapă numai, sapă, sapă,/ până dai de stele-n apă”, scria poetul Lucian Blaga, fără vreo legătură cu oraşul nostru. La Galaţi, în cazul oricărei săpături, nu vei da de apă, nici de stele, ci de surprize costisitoare şi de tot felul de lucruri neaşteptate.

Bunăoară, autorităţile s-au apucat vioaie să sape strada Basarabiei, pentru lucrări de modernizare. Surpriză! Au descoperit că, până la modernizare, e nevoie de reparaţii capitale, pentru că şina de tramvai, menită să dureze 40 de ani, nu mai e bună de folosit, după doar un deceniu. Cum s-ar spune, alţi bani, altă distracţie, pentru care, absurd, deocamdată nu răspunde nimeni.

Tot pe principiul săpăturilor, dacă am pune Falezogăurile I, II, III şi IV una în continuarea celeilalte am putea face o călătorie spre centrul pământului fără Jules Verne! Culmea este că, deşi au săpat şi în groapă, iar apoi au mai făcut o groapă lângă groapă, cauza pentru care se tot surpă asfaltul n-au găsit-o! Absurd, dar adevărat!

pnl3
Citit 2243 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Noiembrie 2013 18:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.