Campusul social din Drumul Viilor, scos la licitaţie/ Se caută cea mai avantajoasă ofertă

Campusul social din Drumul Viilor, scos la licitaţie/ Se caută cea mai avantajoasă ofertă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria Galaţi a scos la licitaţie contractul de proiectare şi execuţie a campusului de locuinţe sociale pe care vrea să-l construiască pe strada Drumul Viilor nr. 8. Valoarea estimată totală a contractului este de 25.941.366 de lei, din care proiectarea înseamnă 619.500 de lei.

Câştigătorul va avea de executat nu numai lucrări de construcţii de imobile colective, ci şi alimentare cu apă, canalizare şi drumuri. Ca şi la prima licitaţie, organizată pentru cartierul social din Micro 17, municipalitatea caută oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic, şi nu preţul cel mai scăzut. Aşa că preţul ofertei va cântări doar 80 la sută la evaluare, iar termenul de execuţie - 20 la sută. De altfel, Primăria cere ca proiectarea să dureze maxim trei luni, iar execuţia campusului - 15 luni.

Pe strada Drumul Viilor nr. 8, în zona de nord a municipiului, se va construi un campus social format din opt module/blocuri cu regim de înălţime P+2E. Vor fi opt blocuri cu 456 de unităţi locative, din care 216 cu o cameră, 192 cu două camere şi 48 cu trei camere. Locuinţele vor avea grup sanitar şi bucătărie proprie, pereţii izolaţi termic şi fonic, uşa de intrare metalică, ferestre cu geam termopan, parchet, vopsitorii lavabile, încălzire electrică şi vor fi contorizate individual pentru curent electric şi apă rece. Pentru apa caldă vor avea boilere electrice de câte 40 de litri pentru garsoniere, respectiv 60 de litri pentru apartamentele cu 2-3 camere.

Spre deosebire de locuinţele sociale ale primarului Radu Mazăre, cele care vor fi construite la Galaţi vor avea şi balcoane tronsonale, pentru un plus de spaţiu.

Citit 2270 ori Ultima modificare Marți, 14 Ianuarie 2014 18:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.