POLITICĂ DE WEEKEND/ Ultima modă în administraţie: Şefii îşi sincronizează concediul cu primarul
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

POLITICĂ DE WEEKEND/ Ultima modă în administraţie: Şefii îşi sincronizează concediul cu primarul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O nouă strategie tinde să se impună printre salariaţii cu funcţii importante de Primăria municipiului Galaţi: plecatul în vacanţă în acelaşi timp cu primarul (desigur, nu şi în acelaşi loc!). Şi nu pentru că, în absenţa edilului, atmosfera ar fi ceva mai relaxată, ci pentru ca, la întoarcere, să nu afle că au fost deja evaluaţi în absenţă şi activitatea lor nu a fost pe măsura aşteptărilor.

Punctul de plecare al strategiei îl constituie situaţia directorului general al Direcţiei de Infrastructură şi Lucrări Publice din Primărie, Radu Dinu, care, deşi se află în concediu legal de odihnă, fapt afirmat chiar de primarul Marius Stan, este evaluat, ba mai mult, i s-a numit şi un interimar la direcţie, în persoana lui Marian Petre.

În aceste condiţii, pare de înţeles de ce administratorul public al oraşului, Aurel Vlaicu, îşi sincronizează, de doi ani, concediile cu edilul.

Potrivit surselor noastre, se pare că Vlaicu tocmai şi-a încălcat această „măsură de precauţie” şi a plecat fără primar în vacanţă. Rămâne de văzut ce surprize l-ar putea aştepta la întoarcere…

Citit 1288 ori Ultima modificare Vineri, 05 Septembrie 2014 20:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.