Primăria investeşte în CENTRALE TERMICE

Primăria investeşte în CENTRALE TERMICE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria va cheltui mai bine de jumătate de milion de lei de la bugetul local pentru a asigura încălzirea la prichindeilor de la două creşe şi o grădiniţă. Aleşii locali au aprobat documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţii necesare pentru centrale termice şi instalaţii de încălzire la Creşa nr. 1 din Micro 19 şi Creşa nr. 36 din Ţiglina I. Ambele instituţii sunt alimentate cu energie termică pentru încălzire şi apă caldă menajeră de la sistemul centralizat de termoficare din punctul termic aflat în vecinătatea lor. Defecţiunile, dar şi întreruperea furnizării agentului termic, pot avea consecinţe grave asupra sănătăţii copiilor cu vârsta între unu şi trei ani.

Prin urmare, vor fi înlocuite instalaţiile de încălzire în totalitate şi corpurilor de încălzire şi vor fi montate centrale. Valoarea investiţiilor se ridică la 274.348 de lei la Creşa nr. 1 şi, respectiv, 271.839 de lei la Creşa nr. 36. Totodată, aleşii au fost de acord cu alocarea din fondul de rezervă al bugetului a sumei de 12.000 de lei pentru o centrală termică la Grădiniţa nr. 39.


CITEŞTE ŞI: Primarul Marius Stan, despre problema CĂLDURII: "Din cauza nesimţirii rău-platnicilor, oamenii mor de frig în case"

Citit 3538 ori Ultima modificare Luni, 02 Martie 2015 23:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.