ABSURD DE GALAŢI/ Câţi ani îi ia Primăriei să ne facă un drum?

ABSURD DE GALAŢI/ Câţi ani îi ia Primăriei să ne facă un drum?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bun găsit în Galaţiul situaţiilor absurde în care proiectul unui obiectiv de investiţii necesar Galaţiului nu are dată de începere efectivă şi cu atât mai puţin dată de finalizare. În schimb, poate fi lesne îngropat în hârţoage.

Iată, de pildă, drumul pe care vor autorităţile să-l croiască prin curtea Poliţiei de Frontieră, legând astfel Bulevardul Dunărea de strada Victor Vâlcovici. Primul care a încercat să facă acest lucru a fost primarul Dumitru Nicolae care, în 2005, a iniţiat o hotărâre privind preluarea terenului necesar pentru amenajarea drumului. Şi a aşteptat ca şi Guvernul să fie de acord!

Demersul a fost îngropat până în 2013, când primarul Marius Stan a iniţiat un altul, de preluare a suprafeţei respective, iar un an mai târziu, în 2014, un altul, modificat la finele anului şi răsmodificat la începutul acestei săptămâni! Ceea ce diferă de la un proiect la altul este modul de formulare a aceleiaşi solicitări: vrem pământ ca să facem un drum de care avem nevoie pentru a decongestiona traficul. Nici măcar bani nu cerem!

Deşi în toamna anului trecut transferul de teren părea o simplă formalitate din moment ce primarul Marius Stan se baza pe sprijinul şefului său de partid, vicepremierul Gabriel Oprea, iată că lucrurile nu sunt chiar atât de simple. Onor Guvernul vine acum şi ne obligă să facem drumul în cinci ani, altfel ne ia terenul înapoi! Nu că ni l-ar fi dat, din 2005 încoace! Absurd, dar adevărat!

Citeşte şi: ABSURD DE GALAŢI/ Întâi demolăm, pe urmă mai vedem...

Citit 1325 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Martie 2015 17:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.