Alegerea liderului, motiv de DISPUTE în interiorul ALDE

Scris de  Luni, 20 Martie 2017 19:30
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Alegerea liderului, motiv de DISPUTE în interiorul ALDE Sursa foto: Internet


Copreşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a confirmat ruptura dintre el şi Daniel Constantin, celălalt copreşedinte al partidului. "Eu nu mai fac niciun fel de înţelegere cu domnul Constantin, pentru că o dată mi-a fost de ajuns şi m-am fript, la alegerile parlamentare, cu listele. Dacă doreşte, facem în partid congres, cu alegeri de sus până jos. Cine primeşte un număr de voturi ca să ocupe o funcţie, bine, cine nu, cu părere de rău, asta este", a explicat Călin Popescu Tăriceanu.

Cu toate astea, ministrul Mediului, Daniel Constantin, a declarat deja că nu îşi doreşte şefia partidului, ci vrea să rămână, în continuare, preşedinte executiv.

„Ca atare, nu acesta a fost motivul acestor dispute, care din păcate regret profund că au ieşit în spaţiul public. Motivele neînţelegerilor au fost legate de modalitatea în care se iau decizii în ALDE. N-am acceptat şi n-o să accept ca cineva din afara partidului din care fac parte să decizii în partidul nostru, cu acceptul unuia dintre copreşedinţi", a declarat Daniel Constantin.

Citit 557 ori Ultima modificare Luni, 20 Martie 2017 19:27

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.