Câştigătorii concursului de cultură generală pentru elevii din şcolile gălăţene

Câştigătorii concursului de cultură generală pentru elevii din şcolile gălăţene
Haiducii cunoașterii
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

Concursul de cultură generală pentru elevi organizat de Academia de Quiz şi-a stabilit câştigătorii primei ediţii. După o dispută extrem de echilibrată, care a presupus şi un tur preliminar pentru stabilirea finaliştilor, învingători au fost "Haiducii cunoașterii", cu 44 puncte. Echipa câştigătoare a fost alcătuită din Sara Andronache, Alexia Gabriela Ciucă, Victor Mârșiu şi David Cristian Leocă, toţi elevi la Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri" (CNVA). Pe locul al doilea s-a clasat tot o echipă de la CNVA, "Raketa", cu 43 puncte, în componenţa Mihai Toader, Matei Cristian Florea, Edvin Alexandru Halil, Mark Daniel Leibovici.

Pe locul al treilea, cu 42 de puncte, s-a clasat echipa "Paramecii" de la Școala "Sf. Trei Ierarhi" din Hanu Conachi, alcătuită din Andreea Iulia Mihai, Vlad Zaharia, Eduard Cristian Basuc şi Filip Toader. La concurs au participat în total 33 de echipe, de la mai multe şcoli gălăţene, atât din oraş, cât şi din comunele Hanu Conachi, Măstăcani şi Cudalbi.

În organizarea acestei prime ediţii s-au implicat participanţii la concursurile de quiz din Galaţi, coordonaţi de Marius Dănilă, profesori şi sponsori. O menţiune specială se cuvine Colegiului Naţional "Vasile Alecsandri" (director, Romeo Zamfir), care a pus la dispoziţie sălile în care s-a desfăşurat întrecerea. Un punct minus, în schimb, pentru școlile care nu i-au informat pe copii despre acest concurs, deşi el a fost anunţat tuturor instituţiilor de învăţământ din Galaţi, prin intermediul Inspectoratului Şcolar Judeţean.

Următoarea ediţie a acestui concurs care se doreşte a deveni tradiţional se va desfăşura în toamnă.

Citit 4675 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Aprilie 2024 18:31

1 comentariu

  • postat de Liliana
    Joi, 25 Aprilie 2024 15:45
    188.26.158.***
    Nu o sa i ajute la nimic.
    Daca nu dispar sistemele, câștigătorul se va încadra ca oricare alt sclav in ierarhia societății. Va da piept cu animalele care alimentează ierarhiile.
    Sclavii sunt marea masa de la baza piramidei in capul cărora se caca politicienii si bancherii.

    Succes!
    0
    0

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro